2777
2789
عنوان

باورم نمیشه صبح جوجه دخترم کلاغ کشته و نصفشو خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 62 پست
😐😐😐 تو حیاط بوده جوجه؟ اون نصف رو بنداز دور برو یکی براش بخر نذلگار اون نصف رو ببینه تو روحیش ت ...

نه تو تراس بود اره ورش داشتم تراسم تمیز کردم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
تا حالا نشنیده بودم یا ندیده بودم

اووو ما روستاییم مرغا رو هم میبرن جوجه که چیزی نیست

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمو میزارم جات تپش قلب میگیرم 

دخترمن اگه میفمید تا شب گریه میکرد

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1
نه تو تراس بود اره ورش داشتم تراسم تمیز کردم

دیگه نذار تو تراس یا بذار داخل خونه تو کارتن یا تو تراس باز بذار تو کارتن در کارتنم ببند موقعه هایی ک نیستین ک مراقبش باشین

اخی.برا همینه جوجه نمیخرم هرقد دخترم اصرار میکنه.دخترت چند سالشه اگه اونقد بزرگه بدونه مرگ چیه راستش ...

دخترم بزرگه هشت سالشه ولی خیلی بهش وابسته بود اینم ما نخریدیم از یه نفر که نمیخواست گرفتیم گناه داشت میخواست بزاره گوشه خیابون گفتم گربه میخوره نمیدونستم قراره غذای کلاغ بشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
باو خرگوش و جوجه و این چیزا میگیرین چرا میزارین حیاط 

دلم براش سوخت میخواستن بزارنش گوشه خیابون

جوجه های پسرمو پارسال برد، دیگه از حیاط نمی‌رفت کثافت جوجه خور🐤

😭😭😭😭😭

نمیدونم چیکار کنی ولی انقد وحشتناک‌براش تعریف نکن 

ای خدا خودم هم نمیتونم بپذیرم چه برسه به دخترم که بچه هست

ای خدا خودم هم نمیتونم بپذیرم چه برسه به دخترم که بچه هست

بنظرم همون کارو بکن که گفتن 

برو بخر یکی دیگ شبیه همون 

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
فکر کردم دخترت کلاغ خورده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂😂😂

وای نگو 🥴 منم کلاس هشتم بودم داشتم درس می خوندم دیدم صدای کلاغ میاد فکر کردم مثل هر روز داره عادی ...

آره اینم سرش نبود

عزیزم یه چیزی بهش بگو و یکی شبیهشو بخر 

مثلا بگو بابا برده بهش واکسن بزنه و دو سه روز طول میکشه تا بیاد و تو این فرصت برو جفتشو پیدا کن 

نزار بفهمه رو روحیش تاثیر میذاره

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
دیگه نذار تو تراس یا بذار داخل خونه تو کارتن یا تو تراس باز بذار تو کارتن در کارتنم ببند موقعه هایی ...

هوففففف دیگه جوجه نمیارم خونه

بنظرم همون کارو بکن که گفتن  برو بخر یکی دیگ شبیه همون

نمیدونم شبیهش پیدا نمیشه محلی بود 

نمیدونم شبیهش پیدا نمیشه محلی بود 

پس بگی فرار کرد بهتره لاقل کمتر ناراحت میشه  

بعد براش یه حیون دیگ بگیر بیشتر مراقبش باشید

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان