2777
2789
عنوان

باورم نمیشه صبح جوجه دخترم کلاغ کشته و نصفشو خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 62 پست
پس بگی فرار کرد بهتره لاقل کمتر ناراحت میشه   بعد براش یه حیون دیگ بگیر بیشتر مراقبش باشید

اره شاید بگم رفته بیرون 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
بگو مادرش اومد بردش رفت گفت چند روز دیگه میاد 

با این حرفت گریم گرفت🥺

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳و۴ سالم بود یه طوطی داشتیم مرد 

مامانم گفت پرواز کرده رفته پیش خانواده‌اش 

من گفتم دیگه برنمی‌گرده؟ گفت شاید برگرده

من هی منتظر بودم که یه روز بیاد تا اینکه داداشم گفت اسکولت کردیم طوطیه مرده🤦🏼‍♀️

پسر دایی من تو بچگیش یه جوجه محلی رو بزرگ می‌کنه بعد یه روز که از مدرسه برمیگرده غذا زرشک پلو با مرغ دارن این طفلکم حسابی میخوره و هی میگه به به چه‌خوسمزست !بعد غذا بهش میگن اون که خوردی مرغت بود سرشو بریدیم   

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.

منم بچه بودم دوتا اردک داشتم یکیشونو گربه خورد بعد همونروز کلا انجمن اولیا بود مامانم اومد مدرسه بهم گف ک یکی از اردکاتو گربه خورد ب همین راحتی منم بغض کردم هق هق🦧😐😂

همین.

مامان من منو راهی کرد تو کوچه بازی کنم بعد سر جوجه منو بریدن 🙁هشت سالم بود ،تا یه سال مرغ و جوجه می‌دیدم گریه میکردم

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

چرا جوجه ميخريد براي بچه ها اين جوجه ها ميگن همش مريضن اه اه اه بدم مياد از اين جوجه ها

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
از دست فشار های روحی روانی مامان مرغه و بابا خروسه؟😐😂😂

😂

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

هیچی بهتر از واقعیت نیست.‌راستش رو‌بهش بگو بدونه مسئولیت پذیری سخته و یه سری خطرات همیشه وجود دارن.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

پسر دایی من تو بچگیش یه جوجه محلی رو بزرگ می‌کنه بعد یه روز که از مدرسه برمیگرده غذا زرشک پلو با مرغ ...

وای خدا حالم گرفته شد

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****