2777
2789
عنوان

باورم نمیشه صبح جوجه دخترم کلاغ کشته و نصفشو خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 62 پست
هیچی بهتر از واقعیت نیست.‌راستش رو‌بهش بگو بدونه مسئولیت پذیری سخته و یه سری خطرات همیشه وجود دارن.

بهش نگفتم میدونم باهاش کنار نمیاد یه روز که یه گربه حمله کرده بود به جوجه تا چند روز بعد کابوس میدید 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

اخههه یاد دختر خودم افتادم ی جوجه داشت باهاش بازی میکرد نمیدونم چی شده که حوجش روباعروسک زده جوجه مرددددد دخترم اومد باکریه میگ مامان من جوجم خراب کردم ترخدا بیا چسبش بزن طفلی فک کرده مثل اسباب بازیاش باچسب درست میشن تا یه هفته گریه میکرد چرا جوجن چسب نزدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.