2777
2789
عنوان

بیاین ببینین خونه کدومتون اینقدر شلختس باعکس بهتون ثابت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 156 پست
وای بخدا منظورم شخص خاصی نبود همینجوری شوهرتو مثال زدم ی لحظه ب ذهنم اومد شوهرت رو اون تخت خاب باشه ...

😍😍😍😍چه مثالی یه لحظه تصور کردم شوهر اون بنده خدا کجا میخوابه

درتاریخ 
اینو امروز کاشتم

اسمش چیه خیلی قشنگه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وایتکس زیادی خدایی نکرده مریضت میکنه

ریه هامو داغون کرده اما چیکارکنم عادت کردم اگه سینکو لیوانارو بشقابارو با وایتکس نشورم فک میکنم کثیفن حمومم که هر هفته باید جرمگیرو تایدو وایتکس بزنم .بعضی وقتا صدام میگیره از شدت بو

آشپزخونه ات خیلی بامزه بود اگه شرایطشو داشتی از جاهای دیگه خونه اتم میذاری؟

بله عزیزم 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ریه هامو داغون کرده اما چیکارکنم عادت کردم اگه سینکو لیوانارو بشقابارو با وایتکس نشورم فک میکنم کثیف ...

نکن عزیزم فردا کسی نمیگه دستش دردنکنه میگن مریض بود خونه باباش

درتاریخ 
ااااره من عاشق گلم از همه گلات بزار😍

اون هروقت ابش خشک بشه مثلا پنج روز یبار

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
ریه هامو داغون کرده اما چیکارکنم عادت کردم اگه سینکو لیوانارو بشقابارو با وایتکس نشورم فک میکنم کثیف ...

تو این شرایط بیماری کرونا استفاده از وایتکس خیلی خطرناکه

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
بله عزیزم 

عزیزم چقد قشنگه خونه ات. الان متوجه شدم منظورت از اشپزخونه مخفی چی بود... چرخش براتون بچرخه الهی🌹😘

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
خدا بده به همه ازاین مهمونای نازنین😍😍😍

قربونت دلم سوخت واسش گفتم عیب نداره بزار تمیز کنم شاید خودش خوش اومد تمیزی گاز دیدشاید رنگشو یادش رفته بزار یادش بندازم خخخخ

هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه