2777
2789
عنوان

بیاین ببینین خونه کدومتون اینقدر شلختس باعکس بهتون ثابت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 156 پست
یه جمله ام راجب شلختگی بگو منم مثل خودت کدبانو شم☺

والا اخه من کوچیکتر از اونی هستم که بخام جمله بگم.اما اینو یادت باشه زن قلب خونست حال زن خوب باشه حال خونه هم خوبه .خونه پراز انرژی میشه چراغونی میشه همه جا حالتو خوب کن هرروز به خودت بگو من ملکه این خونه ام قلب این خونه ام کافیه اینو باور داشته باشی و هی تکرار کنی با خودت دیگه تمومه کدبانو هم میشی تمیزم میشی کلی هم با خودتو خونت کیف میکنی🥰🥰🌹🌹🌹😍😍😍

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس از آشپزخونه اصلیتم میدی؟

هست . گذاشتم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اره خیلی سخته.اما یادت باشه هیچوقت منتظر نمون تا از بیرون یکی بیاد نجاتت بده اتفاقای خوب و مهم از در ...

الان شکر خدا مشکل افسردگی مدتهاست حلشده و کلا زندگیم تغییر کرده ولی کلا از اول هم من کار خونه دوست نداشتم الانم فقط درحد مرتب بودن انجام میدن وگرنه شبیه خیلی خونه ها که همه حا برق افتاده نیست خونه ام 

belfijoon هستم                                                                 

یادم به خالم افتاد دو قلو به دنیا آورده بود خیلی گریه میکردن خودش هم خیلی حالش بد بود شوهرش تا شش ماهی خاله مو جمع کردن جور میکرد مادربزرگ و مامانم بچه ها رو هفته ای یک بار با خواهر شوهراش جمع میشدیم خونه رو تمیز میکردیم یک زن خورش کثیفی رو دوست نداره باید ببینیم چه مشکلی هست که خونش به هم ریخته است