2777
2789

خیلی دلم گرفته،خیلی خواستگار دارم اما خوب نیستن.

ولی ارزومه یکی باشه اما خوب و منم سروسامون بگیرم.بدم میاد از خونمون ،از خانواده ی کوته فکرم 

همه ی هم سنو سالام تو شوق خرید جهیزیه

بارداری ،عروسی ،خرید ماشین و خونه برای زندگیشون هستن

و من مثل بچه ی ۵ساله ، بچه کوچولوی مامان بابا ، بدون اختیار، باید ازشون اجازه بگیرم در مورد غذا ،جای خواب ، بیرون  و هر کاری

خیلی خسته شدم

خونوادم همه چیو میگن ازدواج کن بعد

فامیلا میگن خواستگار اومد چشتو ببند و بله رو بگو برو

مامانم تشکمو وسط هال پهن میکنه مثل بچه کوچیکا ،خیلی نفسم شکسته ، غرور درونم خورده.‌.

دعام کنید

چند سالته

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی انشالله زودی مشکلت حل میشه خوبش میادو میری

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

تروخدا بخاطر اینکه از اون شرایط نجات پیدا کنی انتخاب اشتباه نکنی واسه ازدواج. یه سال، دو سال بیشتر اون محیطو تحمل کن ولی درست انتخاب کن. ازدواج یه عمرررره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

من عقد کردم سنم کم بود جوگیر شدم بعد فهمیدم اشتباه بوده جدا شدم

بخدا ک هنوزم ک هنوزه میگم گوه خوردم 

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

عطش کلی برای ازدواج اخرش میشه اختلاف و جدایی چون طرف بخاطر چشم وهم چشمی فقط به فکر ازدواج در اسرع وقته موفق باشی

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.