2777
2789
عنوان

معده

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا تنگی نفس هم داری .من حتی شک میکنم نکنه کرونا گرفتم .من البته زخم اثنی عشر هم دارم .نگران نباش ...

رفتم متخصص گوارش دارو داد بعدم گف ازمایش بده هیچ تغییری نکردم تازه از دیشب حالت تهوع شدید دارم 😔

رفتم متخصص گوارش دارو داد بعدم گف ازمایش بده هیچ تغییری نکردم تازه از دیشب حالت تهوع شدید دارم 😔

انشالله هرچه زودتر خوب بشید منم خوب نشدم فقط دارم درد میکشم هیچ کاری هم از دستم برنمیاد

انشالله هرچه زودتر خوب بشید منم خوب نشدم فقط دارم درد میکشم هیچ کاری هم از دستم برنمیاد

اندو شدی عزیزم من الان 4 روزه دارو میخورم هیچ تغییری نکردم جز اینکه حالت تهوع اضافه شده

اندو شدی عزیزم من الان 4 روزه دارو میخورم هیچ تغییری نکردم جز اینکه حالت تهوع اضافه شده

نه من اندو نشدم .دارو گیاهی میخورم شیمیایی روم اثر نکرد اصلا من یه ماه شیمیایی خوردم .

منم بعضی وقتا درد کتف و سوزش معده دارم 

اما حالت تهوع ندارم

نه من اندو نشدم .دارو گیاهی میخورم شیمیایی روم اثر نکرد اصلا من یه ماه شیمیایی خوردم . منم بعضی وقت ...

من از دیشب خیلی حالم بده گلاب ب روت بالا اوردم سر معدم میسوزه 😔😔😔😔 افتادم یه گوشه همینجوری دکترم امروز نوبتای اندوسکوپیشه کاش ب منم نوبت بده هیچی نخوردم 😔😔😔