2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا یه لحظه بیاین

130 بازدید | 11 پست

سلام دوستان . من حدود یک سال بود که با خانواده شوهرم قهر بودم و اصلا رفت و امد نمیکردم و اونا هم البته محلم نمیذاشتن و حتی مادرشوهرم پیامم رو هم باز نمیکرد بخونه ..  تا اینکه دو روز پیش خود مادرشوهرم بهم زنگ زد و دعوتم کرد که ابطار بیاین خونمون . منم برای رضای خدا قبول کردم و امشب رفتیم ولی وقتی دیدمشون خیییلبییییی حالم بد شد و تمام بدی هایی که بهم کرده بودن اوار شد روی سرم . به زور خودمو نگه داشتم تا مهمونی تموم شه .. وقتی هم که اومدیم خونه تا دو ساعت داشتم گریه میکردم 

بچه ها بنظرتون من چیکار کنم . اصلا نمیتونم با مادرشوهرم روبرو بشم . حالم ازش بهم میخوره .. 

بچه ها راستی یه سوال . کیا تو این جمع طلاق گرفتن . زندگی بعد از طلاق چه شکلیه ؟ ادم پشیمون نمیشه؟؟ ممنون میشم هرکی میتونه کمکی بهم بکنه و منو راهنمایی کنه

دیگه نرو بنظرم 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

کاری کردن ک نارحت بشید؟؟حرکتی دیدی ازشون ب کینه هات دامن نزن

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شوهرم قبول نمیکنه . همش بهم میگه بخاطر من ماهی یه بار بیا ... نمیدونم چجوری راضیش کنم

کرونارو بهونه کن 

ولی اگه اصرار داره همسرت بنظرم خودت سعی کن بدیاشُ فراموش کنی

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

شما مجبور به ارتباط باهاش نیستی عزیزم ازش فاصله بگیر ولی با همسرت خوب باش اون که گناهی نداره زندگی بعد از طلاق هم خوب نیست بهش فکر نکن اگر همسرت مشکلی نداره باهاش ادامه بده اگر هم واقعا نمیخوایی  اذیت میشی اونوقت تازه به فکر اصلاح همسرت باش نه جدایی جدایی مرحله اخره گلم

نه امشب خوب بودن . ولی واقعا دست خودم نبود میخواستم فقط از اونجا فرار کنم

ب مشاوره احتیاج داری لازمه ک باکسی صبحت کنی...احساس میکنم برات عقده شدن سعی کن بریز دور فقط خودت آسیب میبینی ومتعاقبا به شوهرت القا میدی ومشکلات پشت سرهم

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
شما مجبور به ارتباط باهاش نیستی عزیزم ازش فاصله بگیر ولی با همسرت خوب باش اون که گناهی نداره زندگی ب ...

حق با شماست ولی حقیقتش من همسرم هم نازا هستش هم ناتوان جنسی و این موارد رو خانواده شوهرم میدونستن و با دوز و کلک اومدن تو زندگی من . بعد ازدواج هم که من بخاطر اخلاق شوهرم سعی کردم این قضایا رو فراموش کنم و به زندگیم ادامه بدم ، مادرشوهرم هم ده برابر من تلاش کرد تا لحظه های قشنگ زندگی من رو تاریک کنه تا جایی رسید که دیگه نتونستم به ارتباط با اونا ادامه بدم ... احساس میکنم چون از اینطرف هم دلم پره اصلا نمیتونم درست فکرکنم و تصمیم بگیرم

حق با شماست ولی حقیقتش من همسرم هم نازا هستش هم ناتوان جنسی و این موارد رو خانواده شوهرم میدونستن و ...

اول اینکه از نظر قانونی به علت فریب در ازدواج شما میتونی ازشون شکایت کنی دوما ارتباط با آدم سمی رو قطع کنید دوما اونا باید شمارو تو سر بگیرن که داری با چنین شرایطی کنار میای نه اینکه انقدر پررو باشن زندگی رو هم برات تلخ کرده باشن اگر همسرت خوبه و دوسش داری و واقعا با این شرایط میتونی کنار بیایی ادامه بده بخاطر عشقت ولی اگر حسی نیست جدا شو ! فراموش نکن اون تورو فریب داده و عملا سرت کلاه گذاشته

اول اینکه از نظر قانونی به علت فریب در ازدواج شما میتونی ازشون شکایت کنی دوما ارتباط با آدم سمی رو ق ...

من فقط بخاطر علاقه نفرطی که به شوهرم دارم ولیسادم گه نمیدونم اسمش حماقته یا واقعا همون عشقه ....

غصه منم دقیقا همینه که بجای اینکه از من ممنون باشن کلی برام زندگی رو تلخ هم کردن 

نمیدونم چجوری شوهرمو راضی کنم که دیگه مادرشو نبینم چون یه جرفی زد که نمیدونم چجوری قانعش کنم که اونم میگه پس فردا هر مراسمی بشه تو میخوای نیای بعد همه فامیل میفهمن که زن من قهره بعد ابرو ریزی میشه و از این حرفا ... نمیدونم حرفش درسته یا خنده داره

من فقط بخاطر علاقه نفرطی که به شوهرم دارم ولیسادم گه نمیدونم اسمش حماقته یا واقعا همون عشقه .... غص ...

هم شما حق داری هم همسرت ولی براش توضیح بده فراموش کردن گذشته سختته یکی از شما باید دیگری رو درک کنه