2777
2789
عنوان

مذهبی ها ی لحظه...

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا کلمه دین رو بزار کنار... کلمه دین سنگینه فهمش سخت اصلا ولش کن... خدا رو قبول داری؟ میدونی ان ...

😶خب بنظر شما ما چرا اومدیم این دنیا هدف خلقت مون چی بوده ؟؟

سلام وقت بخیر

دین راه و روش خدا پرستیه یعنی وقتی ما قبول کردیم خدایی هست پس دستوری هم داره دین همون دستورات خداست که ما باید به اون عمل کنیم

اما چرا اسلام؟ اولا ما تو دین هم نداریم چه برسه به چند دین اینها که به عنوان ادیان معروفن در واقع مثل مقاطع تحصیلی هستند از ابتدایی تا دانشگاه همه یک مسیر رو دنبال می کنند ولی یکی برای سایت و زمان کودکیه یکی ... و آخرش هم برای همه زمانها اسلام همون دانشگاهه یعنی برای زمانی و انسانهایی که به اوج بلوغ رسیدند دقیقاً مثل دانشگاه علت اینکه دانشگاه آخره و بعد از اون شخص نیازی به اضافه تحصیل نداره با اینکه علم همیشه در حال رشده برای اینه که تو دانشگاه قواعد کلی رو یاد می دن که با اون قواعد همه مجهولات روشن می شه و شخص می تونه با اون روش راه تحقیق و … رو بدست بیاره

بنابراین در واقع هیچ دینی با دین دیگه فرقی نداره و فرق هاش مثل فرق های ابتدایی با دانشگاهه یعنی تو اصول کلی نسبت

میشه دین نداشت ولی خدا ر قبول داشت ؟؟😶مثلا من بگم ک خدا روقبول دادم دروغ نمیگم دزدی نمیکنم 😕ولی نم ...

خب این هم بخشی از دینه دیگه پس در واقع شما هم دین داری

حالا این بخش رو همه می فهمند ولی بعضی از بخشها رو کسب نمی تونه بفهمه باید از طریق انبیاء و… به انسان فهمانده بشه و این همه دینه

پس در واقع نمی شه کسی خدا رو قبول داشته باشه و دین دار نباشه مگر اینکه فقط حرفش رو بزنه و ادعای بی خود باشه

تحریف شده وگرنه حصرت عیسی تو نوزادی گفته خدا منو به نماز و زکات سفارش کرده و ولی مسیحیان نماز نمیخون ...

البته مسیحیان هم نماز می خونن ولی به شیوه دیگه که مقتضای اون زمان بود

خب این هم بخشی از دینه دیگه پس در واقع شما هم دین داری  حالا  این بخش رو همه می فهمند ولی ...

پس تکلیف اینایی ک دین ندارن ولی مثلا دزدی نمیکنن خلاف نمیکنن چیه ؟😅

😐😂نمیدونم برام سوال پیش اومده  خب خیلیا هستن تو کشورای خارج دینیو قبول ندارن ولی دزدی اینا ه ...

این دقیقاً همان جمله معروفه که تو غرب اسلام رو دیدم مسلمان ندیدم ولی تو کشورم مسلمان دیدم اسلام ندیدم

پس تکلیف اینایی ک دین ندارن ولی مثلا دزدی نمیکنن خلاف نمیکنن چیه ؟😅

خب تکلیفشون معلومه اینها مثل کسی هستند که سر یک دو راهی وسط جاده ایستادند خودشون مشخص نکردن که دقیقاً کجا می خوان برن یا یک بچه ابتدایی که فقط بابا آب داد رو یاد گرفته

خب تکلیفشون معلومه اینها مثل کسی هستند که سر یک دو راهی وسط جاده ایستادند خودشون مشخص نکردن که دقیقا ...

مگه دین راه رسیدن به خدا نیست ؟ 

خب هدفمون سر اخر اینه که بخدا برسیم 😐خب نمیشه انسان خودش با عقل و فکر کردنش ب خدا برسه بدون اینکه پیرو دینی باشه