2777
2789
عنوان

مذهبی ها ی لحظه...

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 56 پست
میشه دین نداشت ولی خدا ر قبول داشت ؟؟😶مثلا من بگم ک خدا روقبول دادم دروغ نمیگم دزدی نمیکنم 😕ولی نم ...

وقتی دزدی نمیکنی و دروغ نمیگی داری از دستورات دینت عمل میکنی ولی خودت خبر نداری،فکر میکنی دین چیزی جدااز این هاست؟؟؟؟

میشه دین نداشت ولی خدا ر قبول داشت ؟؟😶مثلا من بگم ک خدا روقبول دادم دروغ نمیگم دزدی نمیکنم 😕ولی نم ...

خخخخخخخ. از مجتهد بپرس من نمی دونم .

ولی خب عزیزم همه ی اینهایی که گفتی می شن دین .

فک می کنم تو فقط با کلمه دین مشکل داری .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی عاشق یکی میشی برات مهمه که اون چی دوست داره اون دوست داره چطوری بگردی چی بپوشی چطور صداش کنی بلا تشبیه وقتی میگی خدا تمام خواسته های خدا هم باید برات مهم باشه یکی از صفات خدا خالقه وقتی خلق کرده دستور العمل هم داده کتاب قرآن راهنماست حد و حدود همه چی هم اومده خدا خواسته دین رو گذاشته برای دید بهتر باید توحیدمون رو قوی کنیم از بالاتر نگاه کنیم 

مثل کسی نباشیم که از ماشین داره جاده رو میبینه از هواپیما نگاه کنیم دیدمون به خیلی چیزا عوض میشه 

چون خدا رو قبول داری باید به یکی از ادیان الهی بخاطر قانون و چارچوب‌ها و خط قرمزهایی که برای زندگی میذاره پایبند باشی مثلا زنا کردن در همه ادیان الهی گناهه، اینکه کدوم دین الهی کامل تره خودت باید با عقل خودت و تحقیق تصمیم بگیری شاید من که مسلمونم نمی‌تونم بخاطر حس طرفداری که نسبت به اسلام دارم بهت بگم کدوم دین کامل تره.

مرفه بی‌‌درد

خخخخخخخ. از مجتهد بپرس من نمی دونم . ولی خب عزیزم همه ی اینهایی که گفتی می شن دین . فک می کنم تو ف ...

😐😂نمیدونم برام سوال پیش اومده 

خب خیلیا هستن تو کشورای خارج دینیو قبول ندارن ولی دزدی اینا هم نمیکنن😁

تحریف شده وگرنه حصرت عیسی تو نوزادی گفته خدا منو به نماز و زکات سفارش کرده و ولی مسیحیان نماز نمیخون ...

😶ببخشید حضرت عیسی هم مگه نماز میخوندن ؟؟

نماز از کی اومده مگه 

😶ببخشید حضرت عیسی هم مگه نماز میخوندن ؟؟ نماز از کی اومده مگه 

بله همه پیامبران خدا را تسبیح میکردند 

به این صورتی که ما نماز میخونیم پیامبر ما خوند در معراج و کلی از خدا تخفیف گرفت چون بیش از ۱۷ رکعت بود 

بله همه پیامبران خدا را تسبیح میکردند  به این صورتی که ما نماز میخونیم پیامبر ما خوند در معراج ...

اوهوم میدونم پیامبران خدا رو تسبیح و عبادت میکردن ولی نمازو فکر میکردم از دوران پیامبر اکرم اومده 😶

اصلا کلمه دین رو بزار کنار...

کلمه دین سنگینه فهمش سخت اصلا ولش کن...

خدا رو قبول داری؟

میدونی انسان رو آفرید ؟خب پس چون سازنده است میدونه چی خوبه چی بد...

مثلا محبت کردن ..دزدی نکردن ..مردم رو اذیت نکردن...

خیلی ها به این میگن انسانیت درست هم هست انسان اول باید انسان باشه بعد بنده خدا ...

منظورم از بنده خدا اینکه بیشتر تحقیق کنه که چرا به این دنیا اومده و هدفش چی بوده...

تلاش کنه به خدا برسه...

نیاز نیست نماز بخونه روزه بگیره دعا بخونه تا به خدا برسه ..‌چون خیلیرها اینکارو میکنن ولی نمیرسن...

هدفراصلی اینکه خدارو حس کنی همه ی توجه تو توی زندگی به خدا باشه ...هر اتفاقی میوفته بدونی از طرف خداست یه جوری حسش کنی که همیشه کنار خودت میبینی...

هدف از دین اسلام و نماز و روزه و دعا و خمس و ذکات فقط اینکه دائم به یادش باشیم...