یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مگه دین راه رسیدن به خدا نیست ؟ خب هدفمون سر اخر اینه که بخدا برسیم 😐خب نمیشه انسان خودش با ...
قطعاً نه اگه اینطور بود که نیازی به این همه پیامبر نبود!؟
بعضی چیزها به روح اثر می گذاره و چون قابل تجربه نیست نمی شه فهمید مثلاً همه افراد با هر طرز تفکری حتی منکران خدا رابطه فرا زناشویی رو قبیح می دونن با اینکه هیچ دلیلی برایش ندارن فقط بخاطر اینکه فطرت انسان اون رو قبول نداره حالا یک مورد مثل این رو همه درک می کنند خیلی از موارد هم قابل درک نیستند
"و ما خلقت الجن والانس الا لیعبدون . خلق نکردیم جن و انس را مگر برای اینکه مرا عبادت کنند "
خداوند ما رو به زور آورده تو این دنیا و به زور هم می بره از اینجا . پس خلق نشدیم که یله و رها باشیم. نه ، اینجا باید به توحید برسیم . دین هم برای این باید انتخاب کنیم که ، این چهار روز عمر رو سر خود عمل نکنیم و خود رایی نداشته باشیم . باید مطیع دستورات خدا باشیم .