2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جیب شوهر محترم و انتظارات خودت

آخه قرار نیس مهریه رو بده که به جیبش بستگی داشته باشه ، مهریه برای طلاقه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

دوستان تکلیف کسی که دلیل محکمه پسندی برا طلاق نداره مثلا شوهرش خصیصه وفوق العاده بی چاک و دهن  امانمیتونه ثابت کنه چیه میتونه مهریه بگیره و طلاقم بگیره یا شوهره میتونه مهریه رو بده اما طلاقش نده و ناشزه ش کنه بهتر نیست مهرشوببخشه تا طرف گورشوگم کنه

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
دوستان تکلیف کسی که دلیل محکمه پسندی برا طلاق نداره مثلا شوهرش خصیصه وفوق العاده بی چاک و دهن   ...

من نمیدونم والا 😟

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بپرس منم سوال دارم راجع به مهریه ، الان چن تا عرفه خانوما؟

من نمی دونم چند تا عرفه اما به نظر من یک خانم باید مهریه ی قابل توجهی داشته باشه تا اگه یه موقع خدای نکرده مشکلی پیش اومد حداقل مهریش رو داشته باشه فوقش میتونه ببخشه مهریش رو

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
دوستان تکلیف کسی که دلیل محکمه پسندی برا طلاق نداره مثلا شوهرش خصیصه وفوق العاده بی چاک و دهن   ...

مهریه عند المطالبه رو هرزمان می تونی بگیری.حق طلاق داشته باشی جدا میشی نداری باید شوهر طلاق بده.اگه با شوهر به توافق رسیدید می تونید با بخشیدن مهریه طلاق بگیرید وگرنه با بخشیدن مهریه حکم طلاق نمیدن.