2777
2789
عنوان

ازدواج دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 25 پست
ربطی به اون فرقه نداره اصلا از کجا معلوم خانومه راضی بوده

من اصلا این فرقه رو نمیشناسم و توی حرفام هم بهشون اشاره نکردم گفتم هم  چند همسری سخته فقط تحملش میکنن خدا توی قرآن گفته شرط چند همسری تعادل هست که بعدش اشاره کرده که این تعادل بسیار سخت و هر کسی نمیتونه برقرارش کنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا این فرقه رو نمیشناسم و توی حرفام هم بهشون اشاره نکردم گفتم هم  چند همسری سخته فقط تحملش ...

آره موافقم تعادل برقرار کردن کار هر کسی نیست بعدشم حتی یه لحظه نمیتونم زن اولشو اصور کنم بیچاره😑😑

از اونجا که گفتی وارد فرقه شده که دین متفاوته میشه یه چیزایی حدس زد عزیزم 👌

ن ببین دین متفاوت نمیشه اصلاااااا .اونا فقط امام علی رو خیلی دوسش دارن من توی مجالسشون رفتم شعرهای بابا طاهر میخونن و دعا میخونن چیز خاصی نیس

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
شیرازید شما هم؟

ن دوست دبیرستانم بود که دانشگاه شیراز قبول شد ولی این فرقه رو خوب میشناسم چون دایی و پسر داییای مامانم هم تو این فرقه ان سیبیلای آنچنانی و کلفت میزارن و یه عالمه قاب عکس رو دیوارشونه و فک کنم همیشه میگن یا هو.

ن ببین دین متفاوت نمیشه اصلاااااا .اونا فقط امام علی رو خیلی دوسش دارن من توی مجالسشون رفتم شعرهای ب ...

یعنی امام علی رو در مثل پیامبر میبینن؟؟؟؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یعنی امام علی رو در مثل پیامبر میبینن؟؟؟؟ 

ن امام علی رو مثل ما میبینن ولی یه خورده بیشتر دوسش دارن .مثلا هو ۱۲۱ .عددشونه و دیدی تو اینستا اسمشونه اخرش ۱۲۱ اینا درویشن .کتاب میخونن کتابای عرفانی ‌.جلسه دارن هر پنجشنبه .همه شهرهای ایران دارن مخصوصا اصفهان زیادن .شراب نمیخورن اصلا .نباید دور دود ودم برن  و..

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
ن امام علی رو مثل ما میبینن ولی یه خورده بیشتر دوسش دارن .مثلا هو ۱۲۱ .عددشونه و دیدی تو اینستا اسمش ...

هیچی در موردشون نميدونستم 

شراب که توی اسلام حرامه