2777
2789
عنوان

ازدواج دوستم

211 بازدید | 25 پست

امشب یه خبری شنیدم خییلی شوک شدم یکی از دوستای دبیرستانم دانشگاه شیراز قبول شد رفت اونجا خوابگاه بعد یه مدت که باهاش حرف میزدم گفت که رفته جز فرقه درویشا (حالا دقیقا نمیدونم اسم دینشون چیه) دیگه باهاش ارتباط نداشتم تا امشب که یکی از دوستام گفت که با استاد خودش که زنم داره ازدواج کرده عیی خدا اصلا باورم نمیشه بیچاره اون زنه آخه چرا یه دختر جوون باید با خودش همچین کاری کنه مگه پسر قحط بود تا زندگی یکی دیگه رو خراب کنه کلا این دوستم از اولم کلش باد داشت 😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمی‌فهمم این همه پسر چرا میرن سراغ مردها 

البته حوصله ندارن رنج شروع یه زندگی رو بکشن میرن رو زندگی مردم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اصلا سرزنش یا مزمت نکن هاااا چون خدا میبینی خودتو تو شرایط تون میذاره ببینه تو چند مرده حلاجی

حرفتو قبول دارم سرزنشش نمیکنم چون هرکیو قضاوت کردم بدترش سر خودم اومد اما هیچ جوره نمیتونم تصور کنم یه دختر جوون و پولدار که همه چی براش مهیاست رو زندکی یکی دیگه آوار بشه.

حرفتو قبول دارم سرزنشش نمیکنم چون هرکیو قضاوت کردم بدترش سر خودم اومد اما هیچ جوره نمیتونم تصور کنم ...

عشق این حرفا واقعا حالیش نیست... بعدش اون هوار نشده... مرده هم میخواسته دیگه!!! بعدشم قضاوت نکن. شاید بنده خدا خانم اولش بیماره یا هرچی... منظورم اینه که چیزای عجیب خیلی زیاد شدن تو دنیا اما ما سر درنمیارم. چون خدا نیستیم بدونیم همه ماجرارو

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
اونا هم مثل ما هستن فکر کنم صوفی گری منظورته خیلی عرفانی هستند چی بگم والا بعضیا با چند همسری مشکل ن ...

مگه میشه زنی پیدا شه که تحما تقسیم شوهرشو داشته باشه این افراد فقط تحمل میکنن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عشق این حرفا واقعا حالیش نیست... بعدش اون هوار نشده... مرده هم میخواسته دیگه!!! بعدشم قضاوت نکن. شای ...

ببخشید ولی مطمئنم این اسمش عشق نیست اون مرده ۴۰ سال به بالا داره و بالغه دوست منم کلش باد داشت از همون اول و کلا همش دنبال سنت شکنی بود.

ببخشید ولی مطمئنم این اسمش عشق نیست اون مرده ۴۰ سال به بالا داره و بالغه دوست منم کلش باد داشت از هم ...

از اونجا که گفتی وارد فرقه شده که دین متفاوته میشه یه چیزایی حدس زد عزیزم 👌

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋