بچه ها من قبلا نامزد بودم و پس زدم ...الانم دوبارع عقد کردم ولی جن وقته زده ب سرم ب نانزد اولیم پی بدم ...زندگی الانم خداروشکر خوبع ولی دست خودم نی یطوریم همش خودمو سرزنش میکنم بخاطر...چیکار کنم جدیدا پیگیرشم دوس ندارم این فکرا بیاد تو سرم ولی دلم هواشو میکنه ..خوبیاش .کاراش..و کارای احمقانه خودم اقد بم فشار میاد ک دوس دارم خودکشی کنم افسردگی گرفتم ...شوهرم خیلی خوبه بخدا انتخاب خودمم بوده نمیدونم چنع😔😭
خب اگه خوب بود چرا بهم زدی...بشین زندگیتو بکن دختر این فکرا رو هم از سرت بیرون کن که جز بدبخت کردن خودت کار دیگه ای نمیکنی ...این که کنار یکی باشی تو فکر یکی دیگه از صدتا خیانت بدتره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من قصد جسارت نداشتم ولی ی واقعیته، به خدا توکل کن منم برات دعا مبکنم.ایشالا سال دیگه که برمیگردی و به الانت نگاه میکنی سرت با افتخار بالا باشه بخاطر تعهدت
خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار