2777
2789
عنوان

خواهرانه نصیحتم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 19 پست

خب اگه خوب بود چرا بهم زدی...بشین زندگیتو بکن دختر این فکرا رو هم از سرت بیرون کن که جز بدبخت کردن خودت کار دیگه ای نمیکنی ...این که کنار یکی باشی تو فکر یکی دیگه از صدتا خیانت بدتره

خدا کمکت کنه اگه میتونی یه چله بردار  هر شب سوره واقعه رو به نیت پاک کردن ذهنت از بدی و پلیدی ...

چ بد من ی بار بش پی دادم ک حلالم کننن اونم گف بخشیدمت من هنو دوست دارم از این حرفا منم بهش رو ندادم میترسم اینو گفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ادم خیانت نیستم اصلااا این چن روزه ک بهش فک میکنم عذاب وجدان گرفتم دوس دارم خودمو بکشم 

عزیزم من قصد جسارت نداشتم ولی ی واقعیته، به خدا توکل کن منم برات دعا مبکنم.ایشالا سال دیگه که برمیگردی و به الانت نگاه میکنی سرت با افتخار بالا باشه بخاطر تعهدت

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
عزیزم من قصد جسارت نداشتم ولی ی واقعیته، به خدا توکل کن منم برات دعا مبکنم.ایشالا سال دیگه که برمیگر ...

ن عزیزم شما حرف حقو زدید ایشالا ک خدا کمکم کنع مرسی بابت راهنمایت عزیزم

چ بد من ی بار بش پی دادم ک حلالم کننن اونم گف بخشیدمت من هنو دوست دارم از این حرفا منم بهش رو ندادم ...

از همه نظر بلاکش کن

تو همه مجازیها

و حتی تو بلک لیستت بزار

نزار آینده ات رو با یه وسوسه خراب کنی

مطمین باش اون آدم نه تنها تغییری نکرده بلکه بدتر شده

اگه خوب بود که جدا نمیشدی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵