2777
2789
عنوان

خواهرانه نصیحتم کنید

132 بازدید | 19 پست

بچه ها من قبلا نامزد بودم و پس زدم ...الانم دوبارع عقد کردم ولی جن وقته زده ب سرم ب نانزد اولیم پی بدم ...زندگی الانم خداروشکر خوبع ولی دست خودم نی یطوریم همش خودمو سرزنش میکنم بخاطر...چیکار کنم جدیدا پیگیرشم دوس ندارم این فکرا بیاد تو سرم ولی دلم هواشو میکنه ..خوبیاش .کاراش..و کارای احمقانه خودم اقد بم فشار میاد ک دوس دارم خودکشی کنم افسردگی گرفتم ...شوهرم خیلی خوبه بخدا انتخاب خودمم بوده نمیدونم چنع😔😭

دوست داری شوهرت به دوس دختر قبلیش پی ام بده ؟!😐

پس نده 😐

با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃.                                                                               پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟                                   باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟                           پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم تجربه ای ندارم خودت باید خودتو کمک کنی

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
نمیتونم

به اخر این کارت فکر کن..ببین چیز قشنگی میشه؟جز اینکه دوبار از این نامزدتم جدا میشی

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
وات د فاز؟ ت دیگ متاهلی نباید ب اون فک کنی

میدونم من اصن اون اقارو نخاستم الان نمیدونم چ مرگمع دلم براش میسوزه در حقش خیلی بدی کردم تازه ب خودم اومدم ک چیکارش کردم عذاب وجدان دارم حرص میخورم 

خدا کمکت کنه

اگه میتونی یه چله بردار 

هر شب سوره واقعه رو به نیت پاک کردن ذهنت از بدی و پلیدی بخون

چون اگه خدای نکرده بهش یه بار پیام بدی با دست خودت زندگی و آینده تو نابود کردی.

یکی از اشناهای ما همین بلا سرش اومد

همسر اولش که ازش جدا شده بود بازیش داد

بعدشم پیاماشو برای شوهردوم زن فرستاد

براساس همون پیاما از دادگاه حکم طلاقش اومد.

اصلا یه ابروریزی شد که نگم برات😑😑😣

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
میدونم من اصن اون اقارو نخاستم الان نمیدونم چ مرگمع دلم براش میسوزه در حقش خیلی بدی کردم تازه ب خودم ...

بیخیال بهش فک نکن 

پی ام نده ک برای خودت بد میشه

وزن اولیه 44😐هدف اول 47😅هدف دوم 50😍من میتونم.... 
ی لحظه خودت رو جای همسرت بذار ،نخواه که به اعتمادش خیانت بشه

بخدا ادم خیانت نیستم اصلااا این چن روزه ک بهش فک میکنم عذاب وجدان گرفتم دوس دارم خودمو بکشم