2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم برا قدم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 28 پست

اشکال نداره بابا متوسط زنان ایرانی 160 منم خودم 18 سالمه ولی 155 ام 

اصلا هم بروم نمیارم 

فقط مهم اعتماد به نفسه 

تو ام بهش تیکه بنداز

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚

آدما به خاطر کمبود هاشون دیگرانو مسخره میکنن صد در صد یه چیزی داری که اون نداره وگرنه آدمی که از خودش مطمئنه و اعتماد به نفس داره به دنبال پایین کشیدن دیگران نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دکتر نرفتی برای قدت؟

مگه عیبه؟ خب هر کسی یه شکلیه دیگه

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚
اشکال نداره بابا متوسط زنان ایرانی 160 منم خودم 18 سالمه ولی 155 ام  اصلا هم بروم نمیارم  ...

صدبار بش گفتم ک من هم قد خودتم حتی ب شوهرم گفتم از اجیت نارحت میشم ایطور میگه شوهرمم گفت تو قدت خوبه ب رو خودتم نیار هرجی هم‌میگه بزا بگه ولی خب دلم میشکنه صدبار تو صورتم بهم‌ گفته حتی برا نامزدیم گفتم‌میخام فلان لبایو بپوشم گف ن خیلی قدت بلنده اونم بپوش ..😔

مگه عیبه؟ خب هر کسی یه شکلیه دیگه

دکتر میرفت میتونست بیشتر رشد کنه عیب نیست ولی خب دکتر میرفن راه درمان داشت🙄

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

عزیزم فکر نکنم دکتر رفتن تو این سن فایده ای داشته باشه چون شما صفحه رشدتون بسته شده

بنظرم رو اعتماد به نفست کار کن هرکسی نتونه با یه حرف الکی ناراحتت کنه

💏"You & me 💕make a wonderful "We
نمیدونم‌چرا کوتاهی کردم اخه همه ادمای دورم اندازه خودم بودن فک کردم مشکلی ندارم دیه

اشکال نداره گلم همه که قد بلند نیستن اعتماد به نفس داشته باش💕

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
نمیدونم‌چرا کوتاهی کردم اخه همه ادمای دورم اندازه خودم بودن فک کردم مشکلی ندارم دیه

چه قد بلند چه قد کوتاه همه اخر میمیرن البته بعد ۱۲۰ سال غصه این چیزارو نخور

عزیزم قصد دلداری ندارم 

ولی از یه سنی به بعد اگه یه ادم نرمال باشید دیگه تو افراد هیچ گونه زشتی و نقص نخواهید دید و هر کسیو با وئژگی های خاصش میپذیرید و از وجودش لذت میبرید 

خواهر شوهر شما ادم نرمالی نیست ایشون احتمالا تو گذشته توسط اطرافیان مسخره شدن و الان عقده هاشونو سر شما خالی میکنن