2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم

1017 بازدید | 33 پست

دیشب هر چی از دهنم درومد بهش گفتم واسم مرد نمیدونم کی چتای منو دوستمو خونده یک سالو نیمه رابطه نداریم دلم خیلی گرفته بهش شک دارم از دوران بارداریم تا الان که هفت ماهه زایمان کردم با دوستم دردودل کردم دیشب بحثمون شد گفت به جای اینکه بشینی با دوستات چت کنی مسائل خصوصیو بگی دو تا کتاب بخون گفتم چی گفتم گفت میری میگی شوهرم باهام س کس نمیکنه ارضام نمی کنه حالا من اینطوری نگفته بودم دوستمم چون یکم جلوتر از من زایمان کرده ازش پرسیدم گفت شمام سرد شده بودید این چتا مال دو ماه پیشه دیده من از این موضوع ناراحتم اصلا به رو نیاورده بعد تیکم میندازه منم گفتم به جهنم به درک که رابطه نداریم فکر کردی تو کف رابطه با توام فقط حق خیانت نداری بعد گفت من مشکلی ندارم هر وقت خواستی بگو رابطه داشته باشیم منم خیلی بهم برخورده بود گفتم گوه بزنن به رابطه ای که بخوام با تو داشته باشم بی غیرتی اگر بیای سمتم، خیلی بهم زور اومد اینطوری گفت خیلی تحقیر شدم اصلا دوست ندارم بیاد سمتم دیگه ارزومه زودتر جدا شیم دیده 

تیکر تولد نفس مامان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دلش میخواد بیاد سمتت فقط روش نمیشه

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
بنظرم دلش میخواد بیاد سمتت فقط روش نمیشه

جدن!! فکر کنم دلش سوخته اینو گفته

🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ‌ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر
وا مگه زن و شوهر نیستن

بحث غرور اینا 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

قشنگ افسردگی پس از زایمان گرفتید . هر دوتون

این چیزی بود که دعوا کنید ؟

خب آروم می گفتی چرا با کنایه صحبت میکنی 

یا می گفتی چی رو باید حل کنیم باهم 

و می‌گفتی معاشرت بخشی از آرامش روانی یک انسان هست با دوستم معاشرت کردم 

می‌پرسیدی واسه چی میگه کتاب 

دعوا نداشت که 

بیای خونه ما فکر کنم یک هفته نشده همسر من رو بکشی 

دلیل سردیش چیه؟نمیشه بره پیش س ک س تراپیست؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞