2777
2789
عنوان

دختر بچها جواب ندن

104 بازدید | 11 پست

از نامزدم جدا شدم. دلیلمم این بود که شکاکیت داشت انگاری کنترلم میکرد گوشمیو چک میکرد درباره گذشتم‌میپرسید و جشت و جو‌میکرد .پوششمو محدود کرده بود میگفت موهاتوکامل داخل بزار مانتو زیر زانو و اینا.ساعت رفت و امدم رو باید دقیق بهش میگقتم‌یا قبل از اینی که بهش بگم ببرون نمیرفتم.یکی دوبارم‌شده بهم‌تهمت خیانت زده‌ ولی بعدش پشیمون شده. ازم سوالا عجیب‌میپرسید مثلا چند بار قبلا با دوستات بیرون رفتی ؟ی رفتی تو مغازه مغازه دار زیاد نگات ک نکرد ؟خودارضایی کردی؟یه بار یه‌ پسر جوون از بغل دستم‌زد شد نگام‌کرد گفت میشناسیش قبلا.چت هام‌با دوستامو میخوند 

خوبیاش این بود هر وقت میگفتم حوصلم‌سر رقته حتما میومد منو بیرون میبرد تفریح میبرد منو.برام غذا درست میکرد گاهی اوقات‌. منو سینما میبرد .دانشگاهم شهر دوره منو هقته ای ۳ بار میبرد و میورد ۶ ساعت راه بود.اگه پول نداشت بازم منو بهترین رستوران شهر میبرد. یه دونه از پیام‌هام بدون جواب نبود .سوپرایزم‌میکرد گاهی اوقات. مریض میشدم‌خیلی بهم رسیدگی میکرد.

الان همش‌میگه بیا برگردیم

دارم دیونه میشم‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رستوران بردن و سینما بردن جز خوبی های طرف حساب میشه؟؟؟؟

نه جونم 

شما فقط تنهایی دوست و رفیق نداری اینجور جاها بری 

اگر یک‌درصد دلت برای گردش رفتن تنگ شده فقط میخوای برگرد

وگرنه هیچ دلیل منطقی نداره

رستوران بردن و سینما بردن جز خوبی های طرف حساب میشه؟؟؟؟نه جونم شما فقط تنهایی دوست و رفیق نداری اینج ...

ن صرفا برای رستوران رفتن و اینا

اینا رو که با خانوادمم میرم . ولی انگاری بهش وابسته شدم. منظورم از توجهشه