2777
2789
عنوان

عشقم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 96 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول بزرگ شین بعد ازدواج کنید😐

واقعا ارزش داشت بخاطر چنتا فالوور کتک بخوری و رابطت با نامزدت بهم بخوره و اعتمادش از دس بره؟؟؟ 

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     

اومدنت مبارک😑😑😑😑

نوش جونت حقته تاهوس خیانت نزنه ب سرت واس ی شات

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

خوب کاری کرد باید بیشتر میزدت 

چرا دروغ تعریف میکنی آقا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نه اصلا منم ی رل داشتم الکی سگ میشد یبار داشتیم تلفنی میحرفیدم من داشتم اس میدادم گف ک یا اس نمیدی یا گوشیو تو سرت خرد میکنم بعد اونم از این اخلاقای گند   منم ول کردم اصن در حد نبود خودش مشکل داشت