2777
2789
عنوان

طرز تهیه

93 بازدید | 7 پست

ایشالله که طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق قرار گرفته باشه 

اگه میشه طرزتهیه یه آش رشته عالی و خوشمزه رو با نکات و جزئیات برام کامنت کنین طرز تهیه ای ک ی بار خودتون درست کردین و لذت بردین ازش

ی پزی پیش این شوهرم زدم حالا موندم تابحال اش نپختم اونم اش رشته😁😀

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

منم الان خیلی حوس کردم اگه دستور پختش گیرت اومد لایکم کن منم درست کنم عزیزم

باشه عزیزم فعلا که روزه ان ظاهرا نای تایپ ندارن😬😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده بار پختم دو سه بار عالی شده

اندازه مواد رو چشمی ریختم نمیتونم توضیح بدم

فقط اینکه رشته اش کم نباشه،پیاز داغ و سیر داغ یه مقدار داخلش بریز یه مقدار واسه تزیین 

بذار خوب جا بی افته ،حبوبات خیس کن و یکی دوبار آبش رو عوض کن

در قابلمه سوپاپ دار نباشه 

با شعله کم بپز

ده بار پختم دو سه بار عالی شده اندازه مواد رو چشمی ریختم نمیتونم توضیح بدم فقط اینکه رشته اش کم نب ...

دستت طلاااا🙏🏻

مواد لا زم ( برای 4 نفر ) :

رشته مخصوص آش :400 گرم

سبزی آش : 1 كیلو

نخود و لوبیا و عدس : 450 گرم

نعناع خشك :4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم

پیاز : 4 عدد متوسط

كشك ساییده غلیظ :2 لیوان

آرد :2 قاشق

روغن : به میزان لازم

نمك و فلفل :به مقدار كافی

طرز تهیه:

حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.

سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
اینم من از یه برنامه گرفتم

دستت طلااا میدونی ی چیزی میخوام ک طرف خودش ی بار پخته باشدش و واقعا عالی بوده