2777
2789
عنوان

حاضرید با همچین پسری ازدواج کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 78 پست
ببین فقط دارم به این کامنتت بلند میخندم  خدا کنه بچه ام بیدار نشه  حال ندارم .  ...

😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فقط دارم به این کامنتت بلند میخندم  خدا کنه بچه ام بیدار نشه  حال ندارم .  ...

😂😂😂

والا اخه یه حرفایی میزنن ادم شاخ در میاره گاهی اوقات

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

من قبول نمیکردم ۱ خیلی مردای تحصیل کرده دو دیدم که فقط خوشگذرانن و دنبال کتاب حرفم میزنی ادعادارن هوووف 

دوم اینکه تااعتراض میکنی از بالابهت نگاه میکنن هیچ سختی نکشیدن توی زندگیشون و دنبال هیچی نیستن وگرنه تاالان سرکارش رفته بود فوق هم مدرک خوبیه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
بخاطر اخلاق؟ یعنی چشمتون رو کارش میبستی؟  شایدم کار داشته باشه نمیدونم

ارع ففط از کاری بودنش اعتماد پیدا میکنم

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
چقدر خوبه که انقدر انرژی مثبتید. پس ب نظر شما مناسبه بخاطر اخلاقش؟

آره واقعا اخلاق خیلی مهمه البته من نظرم اینه

شاید شما معیارهاتون متفاوت باشه

یکیو میبینی خونه ماشین شغل عالی داره ولی نمیتونی یه دقیقه باهاش زندگی کنی

من پدرم موقع ازدواج فقط یه قالی و یه کولر پنجره ای داشته البنه بابام سربازی رفته بود

الان خداروشکر وضعمون خوبه

اگه ازت خواستگاری کردن حق مسلمته ک راجع به کارش صاف و پوست کنده ازش بپرسین

اره ولی مامانم نظر منو پرسیده ک اگه اکی هست بگن بیاد صحبت کنیم. الان ب عنوان قدم اول نمیدونم کارش چیه؟

ببین ب نظر خوبه ولی چون نظر ما رو هم میخوای درامد خیلی مهمه براش شرط بزار  تا تکلیف شغلش معلوم ...

اره واقعا باید همینکارو کنم بگم بره سربازی و کارپیدا کنه.خیلی منطقی بود نظرتون

هم چی؟

تفاوت اعتقادی🙄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

به نظر میرسه پسر خوبی هست اگر عرضه کار کردن داشته باشه خانه ماشین شغل و ... همه بدست میاد چند درصد همین خانمها از اول شوهرشون شغل و خانه و ماشین داشتند ؟ اینجا جای مناسبی برای مشورت گرفتن نیست