2777
2789
آره درسته کسی که هنوز ازدواج نکرده باکره باشه 

باکره هم نباشه اجازه نیاز داره 

فقط در صورتی که سابقه ازدواج داشته باشه و یا مستقل و رشیده باشه اجازه نمیخواد 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مستقل بودیم و من رشیده حساب میشدم  برای همین بخاطر عقایدمون ترجیح دادیم محرم باشیم  ا ...

با اجازه اسی🙏🌹

اپرا جان یه سوال...

اگه یه پسر بگه تولدته و ازم کیک بخواد و به این بهونه غیرمستقیم بخواد بعد ۶سال همدیگه رو ببینیم، از طرفی من و خانوادم از نظر اعتقادی اهل اینجور ارتباطات و بیرون رفتنا نباشیم، چه عکس العملی بهترینه؟

اینم بگم که میدونه دوسش دارم ولی اون هنوز ابراز نکرده، یعنی اکثرا جواب سربالا داده ولی رفتاراش جوریه که با دست پس میزنه، با پا پیش میکشه، واسه همین یکساله ازش خیییلی فاصله گرفتم و این اولین حرفاش بعد از این مدته.

مرسی از راهنماییت 😊🌹

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
با اجازه اسی🙏🌹 اپرا جان یه سوال... اگه یه پسر بگه تولدته و ازم کیک بخواد و به این بهونه غیرمستقی ...

سلام با تعارف سر و تهش رو هم بیار

اگر نمیخوای باهاش وارد رابطه بشی

همه ک داشتین😂بعد یه عده میان از روابط دوست پسرهاشون میگن بعد همینا میگن نههه اون میخاد ازت سو استفا ...

من نداشتم😂😂😂 ولی خدب اینجارم بشنو و باور نکنه  غیر یه عده خاص

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

تا حالا هیچ پسری بهم دست نزده بود بعد همسرم که اومدن خواستگاری ویه سال نشون بودیم به دلیل فامیل بودن خونمون زیاد میومدن دست به هم نزدیم جز نزدیکای عقد دیگه اتفاقی تو اتاق تنها شدیم و اون منو گرفت بوس کرد من اومدم فرار کنم گفت بوسم کن تا بذارم بری منم با ترس ولرز بوسش کردم بعد موقعی میخواستن همون روز از خونمون برن توی جمع که هیچکس حواسش نبود بازم بوسم کرد و من مث اسکلا نگاش کردم😂

بعدش رسمی شد و عقد کردید؟ اون دو سال هدفتون شناخت بود ؟ 

بعدش دیدیم با هم خوب هستیم و عقد رسمی رو ثبت کردیم

اون دوسال هدفش با هم‌بودن بود نه ازدواج نه هیچی

قضاوت کار خوبی نیست  ما هفت سال عاشق هم بودیم دقیقا شب عقد انگشتش بهم خورد

باشه

حافظ سوره قل هو الله احد   راهنمايي که بودم يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيه يه حيوون حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟!هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد.يه دوست داشتم اسمش سميه بود کپ پنگوئن بود هميشه هم مثل پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ بذار باشه يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن.يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيه هر چي بودن اِلا آهو يکيشون که کپ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد لب شتری ک خوب بود بضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره. معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده