2777
2789
چرا فکر میکتید تو این روابط دختر بازیچه میشه مگه تو اون لحظه فقط پسره که لذت میبره ؟ خوب هر دو به یک ...

زندگی حول و هوش لذت نمیچرخه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ارزش ها شدن ضد ارزش. دوست پسر نامحرمه هر چند عاشق دلسوخته هم باشید. انقدر ارزش خودتون رو پایین نیارید که هر نامحرمی بتونه باهاتون رفع نیاز کنه

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
  زندگی حول و هوش لذت نمیچرخه

اصلا زندگی میکنین که لذت ببریم هر کس یه حور

یکی نماز میخونه لذت میبره یکی میره مهمونی لذت میبره

یکی میره کربلا لذت میبره یکی از رفتن به پاتایا لذت میبره

مهم نوع نگاه به بقیست اینکه برای هر کس با هر طرز فکر و زندگی احترام قائل بود

سلام با تعارف سر و تهش رو هم بیار اگر نمیخوای باهاش وارد رابطه بشی

سلام از ماست عزیزم...

ببین از طرفی دلم میخواد رابطمون جدی بشه و اینکه خودمم به شدت دلتنگشم، ولی چون سن هردومون بالاست، میخوام تا جایی که میشه عاقلانه رفتار کنم و یه جورایی اگه قصدش جدیه مجبور بشه زودتر اقدام کنه.

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
سلام از ماست عزیزم... ببین از طرفی دلم میخواد رابطمون جدی بشه و اینکه خودمم به شدت دلتنگشم، ولی چون ...

همین مسیر رو برو 

اگر ایشون هم تفکر نسبتا مقید و سنتی داشته باشند پا پیش میذارن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خانووما ی سوال من الان نه ماهه از هنسرم جدا شدم فقط کارای محضر مونده خیلی برا درست شدن زندگیم جنگیدم نشد اخرشم خیانت و مواد و کتک و تنها گزاشتن من باعث شد بفکر جدایی باشم الان هنسرم میگه طلاقت نمیدم منی ک واقعا نیاز دارم نه رابطه جنسی ها فقط بغل و بوس اونم فقط بوس گونه و پیشانی واقعا ام میشم با یکی دوست شدم دوس دارم باهاش اینکارو انجام بدم طرف مقابلمم هیچ قت ازم چیزای بیخود نخواسته واقعا چرا انقدر ظلم میشه ب ما خانوما من الان همسرم با هرکسی بخوادمیتونه رابطه داشنه باشه ولی من چی باید بسوزم و بسازم 

❤تویی ک داری امضامو میخونی برا عاقبت بخیری من دعا کن عزیزم ❤
اصلا زندگی میکنین که لذت ببریم هر کس یه حور یکی نماز میخونه لذت میبره یکی میره مهمونی لذت میبره یک ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

به نام خداوند رنگین کمان...

ما قبل عقد دو ماه نامزد بودیم. البته محرمیت نخونده بودیم. بهترین خاطراتم مال همون دو ماهه. خونه مون تکمیل نبود کامل. عجله ای میومدیم تو خونه ک فقط همو بغل کنیم . کف خونه هم پره سیمان و گچ و