سلام خانومیای مهربونم دیروز ناگهانی زیر دلم خیلی شدییییید درد گرفت در حدی هم نمیتونستم نفس بکشم و بدنم عرق کرد دستو پام یخ کرد بعدش استفراغ کردم . خیلی حالم بد بود نمیتونستم راست وایسم .. چند روز پیش دکتر بهم گفت کیست پنج سانتی داری ممکنه ترکیده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ الانم وقتی میرم دستشویی زیر دلم شدید درد میگیره...
واقعا ؟؟؟؟!!! من دیروز حتی استفراغ کردم اصلا ی حالی بودم
دقیقا منم مث شمامیشدم وحتی شبونه هم بیمارستان میرفتم ولی هیچ وقت کیستم نترکید چندماه قرص ال دی دکترم دادولی خوب نشدم پیش دکترطب سنتی رفتم یه پودردادکه اونوجوشوندم وهرروز خوردم بعد یکماه رفتم سونو دکترم متعجب شد که چه زودخوب شدم
هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
سلام عزیزم ... وای نه غیر قابل تحمل بود حتی الانم زیر دلم درد میکنه ... کلم بروکلی همیشه بخورم؟ ممن ...
خواهش میکنم خواهرم، آره بخور اما بیشتر از روزای آخر پریودت تا روز بیستم پریودت هرروز خامش رو بخور اگه تونستی عالیه، حتی برای کیست سینه و اینا هم خوبه، عزیزم کیطت اگه بترکه خدایی نکرده خونریزی داری و بابتش اصلا بیهوش میشی، منم کیست داشتم وقتی راه میرفتم انگار یه توپ توی شکمم تکون میخورد بخدا ازترس نمیتونستم هیچ کاری بکنم انقد بزرگ شده بود حسش میکردم
یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
چشم حتما میخورم ممنونم عزیزدلم... باید حتما برم سونوگرافی ببینم چطور شده .. دکترم گفت اگر حامله نشد ...
آره گلم حتما برو انشاالله که چیز مهمی نباشه و زودتر خوب شی و باردار بشی و خدا بهت بچه ی سالم بده
یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭