بیاید هر هدفی که دارید و هر عادت خوبی که میخواید امسال کسب کنید و هر عادت بدی که میخواید ترک کنید رو بگید و کارایی که میخواید داخل سال جدید انجام بدید و تبدیل به روتین بشه براتون رو بگید💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امسال تصمیم اینه ک گیتارمو ادامه بدم.کلاس اواز خوانی برم. رانندگی برم .دانشگاهم ثبت نام کنم
اخلاقمم میخوام دیگ مثل قبل اون احمق ساده نباشم ک به همه خوبی کنم.
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
برای اینکه از همه جا نا امید بودم و میگفتم خدا لااقل هوامو داره ولی وقتی اونم پناهم نمیده و وقتی میبینم با دیگرانه و اونم منو ول میکنه دیکه واسه چی زنده بمونم؟
برای اینکه از همه جا نا امید بودم و میگفتم خدا لااقل هوامو داره ولی وقتی اونم پناهم نمیده و وقتی میب ...
نمیدونم چه مشکلی داری و چه اتفاقی برات افتاده ولی تحمل کن این مدتو بعدا به خودت میای و میبینی چقد مسخره بوده اینکه بگی خودمو بکشم حتی بدترین اتفاقا هم ارزش گرفتن جونتو ندارن هرکی بهت ضربه زد بهت اسیب رسوند اذیتت کرد ناراحتت کرد قوی تر برگرد و بهشون نشون بده کی هستی نه اینکه جا بزنی و بخوای خودکشی کنی و حرفا و کاراشون ناراحتت کنن واقعا هیچ کس و هیچ چیز ارزش اینو نداره که بخاطرش خودتو عذاب بدی و بکشی💜تو یه آدم خاصی که ازت فقط یه نسخه داخل این دنیا وجود داره و هیشکی مثل تو نیست و قطعا یه هدفی از افرینشت بوده و این خود توعی که زندگیتو میسازی از الان شروع کن و تلاش کن و به چیزای ناراحت کننده هم فکر نکن میدونم سخته خیلیم سخته ولی میگذره فقط این مدتو باید تحمل کنی برای دوستات خانوادت و کسایی که دوست دارن و مهم تر از همه برای خودت باید زنده بمونی و زندگی کنی تو یه آدم با ارزش و مهمی و در اینده هم قراره خیلی چیزای خوب و جدید تجربه کنی اگ الان بمیری هیچوقت اون روزارو نمیبینی پس جا نزن💜
نمیدونم چه مشکلی داری و چه اتفاقی برات افتاده ولی تحمل کن این مدتو بعدا به خودت میای و میبینی چقد مس ...
مرسی عزیزم فقط از ته دل برام دعا کن ،خدا که به حرف من گوش نمیکنه از وقتی به دنیا اومدم باهام قهره ،تو ازش بخواه یه ریزه با من مهربون باشه ، ایشالا خودتم حاجت روا بشی