2777
2789
عنوان

میگن بیبی چکو بعد تاخیر بذار

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 30 اسفند روز اولم بود فردا موعدمه... دعا کن واسم + باشه ان شاءالله که واسه شما هم + میشه عزیزم& ...

حتما دعات میکنم عزیزم😊😘

دل آدم خیلی چیزا میخواد . ولی آدم نمیدونه چیکار کنه.
نمیذونم چرا الان تکرر ادرار گرفتم  نمیتونم بخوابم...  تو نیم ساعت گذشته 3 بار رفتم....&n ...

منم چند روزه اشتهام زیاد شده

ترشحات فرااااوون دارم

زیر شکمم تیر میکشه کشاله رانم درد میکنه

خوابمم زیاد تر شده🙄

بعضی وقتا هم شبا تهوع خیل خیلی خفیف دارم

ولی این ماهم توهم زدم مطمینم😒

عزیزم دو ساله تحت درمانم این ماه دکتر گفته بی دارو اقدام کنم 😊

اهان خودتو اذیت نکن

از تاریخ موعد قبلیت ۲۵ تا ۳۰ روز که گذشت تست کن دیگه کاری به پریود بعدی نداشته باش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اهان خودتو اذیت نکن از تاریخ موعد قبلیت ۲۵ تا ۳۰ روز که گذشت تست کن دیگه کاری به پریود بعدی نداشته ...

چشم مرسی 😘😍

ان شاءالله که توهم نیست و لطف و رحمت خدا شامل حالت شده... 

خدا از دهنت بشنوه

یه چله حدیث کسا تموم کردم

روز ۱۵ چله دومم

یه چله زیارت عاشورا تموم کردم

چله حشر و واقعه شروع کردم

ختم قرانم شروع کردم

نهایت زورم و زدم خلاصه 😪

عزیزم🤣 ایشالا خوشبخت بشن بچه هات  برا منم دعا کن😍

قربونت عزیزم یکیش سقط شد منم به راحتی باردار نشدم ولی دعایی که برات دارم اینه که اگه خدا صلاح میدونه بهت بچه سالم و صالح بده نه بخاطر اصرار و بیقراری دلت 

قربونت عزیزم یکیش سقط شد منم به راحتی باردار نشدم ولی دعایی که برات دارم اینه که اگه خدا صلاح میدونه ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

دعات خیلی قشنگه ممنونم😘😘😘

هاله میفته و انقد دلت گنده است؟ من چشامو از کاسه در میارم تا هاله ببینم فقط🤣🤣 ایشالا ک نینی داری ...

اخه دوستان اینجا گفتن فعلا آز نده خطره.حالا حالت تهوع دارم زیره دلم انگار یه چیزی هست که میخوام بالا بیارم.چندروز پاهام کمرم تیر میکشه 

اخه دوستان اینجا گفتن فعلا آز نده خطره.حالا حالت تهوع دارم زیره دلم انگار یه چیزی هست که میخوام بالا ...

برو آز بده بی خیال حرف