2777
2789

ببینید الکی شعار ندید کسی ک وضع مالیش خوبه چادر پاره میپوشه سوزن قفلی بزنه زیر چونش نمیشه بگی اخی یا بگی مادره این حرفو نزن مادر باید ب فکر غرور و شخصیت بچه هاشم باشه کیا این مدلن ک مادرشوهشون بسیااااااااااااااااااار ساده پوش و کهنه لباس میپوشه با اینکه داراست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من هیییییچی نداره صفرره بنده خدا ولی هرچی من بگم میپوشه 

شب یلدا گفتم برا عکس دامن جین منو بدوش با شومیز استین کوتاه روسری من گفت باش😅پوشید پسرش گفت اگه این عکستو بذارم استاتوس خدابیامرز بابام ازم ناراحت میشه🤣

چادر پاره چیه، خوب یه گیره روسری بخر بده بهش، می فهمم بعصیا پولشون از پارو بالا میره ولی نخوب نمی پوشن ما هم دور و برمون داریم ولی دیگه خدایی نه سنجاق قفلی دیگه نه🤣

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

بالاخره اینکه شما روت نشه ایشون رو معرفی کنی اصل قضیه رو نمیتونی انکار کنی در هر صورت بد یا خوب ایشون مادر همسر شماست

مادر همسر من محجبه اس اما خب خیلی قرتیه همش ادکلن و آرایش و لباس شیک و جدید و .....

با اینحال تابحال پیش نیمده من جایی معرفبش کنم😐هر جا با هم بودیم همه میدونستن مادره همسرمه دیگه معرفی میخواد چیکار😁

.Pain🔥you made me a believer