2777
2789
عنوان

خواهشا یه لحظه بیایید

1528 بازدید | 13 پست

سلام شب همگی تون بخیر 😍

من امسال انتخاب رشته دارم و پایه نهمم راستش بین دو رشته ریاضی و تجربی موندم علاقه و استعداد تو ریاضی هست اما ریاضی بازار کار نداره 😭😭

همه دوستام دارن میرن تجربی اما من اصلا تجربی رو دوس ندارم از زیست متنفرم واز طرفی شرکت کننده های تجربی بالاس منم که میخام مدرسه عادی برم و از جایی که میدونین امکانات مدارس عادی کمتره هیچ سهمیه ای هم ندارم  از بیمارستان وکارای درمانیمتنفرم بیمارستان که میرم تا چند روز افسردگی میگیرم وای له حالی که بخوام اونجا کار کنم 

از هرطرف رفتن به رشته تجربی رو عاقلانه نمیدونم چون نه علاقه دارم هم شانس کمی  برا قبولی تو کنکور 

رشتع ریاضی هم بازار کار نداره اما میتونم برم ریاضیو تربیت معلم بخونم هم کنکور راحت تره هم رشته ریاضی دوس دارم هم معلمی به روحیاتم میخوره 

حالا نمیدونم کار درست کدومه رفتن به تجربی بدون هیچ علاقه بخاطر بازار کار 

یا ریاضی و تربیت معلم 

شما جای من بودید چی کار میکردید 

خواهششششش میکنم راهنماییم کنید مثل یه خواهر😪

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

دیگه با حرفات انتخابی برای تجربی نذاشتی که ولی اینم بگم ها فقط به امید معلمی نرو...تضمینی وجود نداره اصلا تضمینی نیست اون سال بگیرن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا اشتباه من رو تکرار نکن...من حتی کامل از تجربی متنفر نبودم و یکم بهش علاقه داشتم ولی علاقه اصلیم رشته انسانی بود، حالا که سال دوم دبیرستانم یک سال به کنکورم بخاطر فشار درس ها و مدرسه و اخبار کنکور و قبولیاش افسردگی گرفتم...خواهش میکنم برو رشته ریاضی وقتی استعداد هم داری دیگه تردید نکن، حالا تا سه سال دیگه موقع انتخاب رشته دانشگاه خدا بزرگه 

و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...

سلام عزیزم من و خواهرم دقیقا وضعیتمون شبیه تو بود 

من چون ادمی بودم که حرف بقیه واسم مهمه متاسفانه پا روی علاقه ام گذاشتم و رفتم تجربی 

سه سال پشت کنکور موندم اخرشم اونی نشد که دلم میخواست

اما‌خواهرم رفت دنبال علاقه اش ریاضی خوند الانم مدرس کنکوره و ماهی راحت راحت ۳۰-۴۰ میلیون درامدشه 

یعنی میخوام بهت بگم اگه دنبال بازار کاری خیلی به علاقه خودت وابسته اس 

و اینکه بازار کار جایی هست که نیرو کمه مثل ریاضی فیزیک معلم و... 

دیگه با حرفات انتخابی برای تجربی نذاشتی که ولی اینم بگم ها فقط به امید معلمی نرو...تضمینی وجود نداره ...

همین خیلی منو به تردید می ندازه شاید تو مصاحبه قبول نشم 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

خیلی ممنون از نظراتتون حرفاتون خیلی دلمو قرص کرد اخه تو این چند ماه هر وقت به دوستام می گفتم  برم ریاضی سرزنشم میکردن ولی الان فهمیدم برم دنبال علاقم بازم ممنون 😘❤