2777
2789
عنوان

خواهرم وبرادرام ...

533 بازدید | 26 پست

سلام خانومامن میخواستم منو راهنمایی کنید..من خواهرم همش ولگردی میکنه و خوبیهای خودشم داره البته ولی هرشب خونه دوستاش و بیرونگردی ..مامان و بابام خیلی اذیت میشن بعد خواهرم خیلی بی اعصابه فقط کافیه خانوادم بهش بگن کجا بودی یا کجایی ؟ مثل افسار گسیخته ها بهشون میپره همش دادو بیداد بردارمم همینطور اون ک جلو زنش ب مامان و بابا برمیگرده یا فحش میده یا با داد مامان و بابامم بنده خداها سکوت میکنن ولی همش دردو دلاشونو بمن میکنن حالا دغدغه ی من اینه : اونا بر میگردن ب روی والدینشون اونا بی ادبی میکنن ولی منم ک عذاب وجدان میگیرم و تا خود صبح احساس خجالت دارم از روی پدرومادرم من خیلی سعی میکنم بهشون احترام بذارم همیشه دردامو میریزم تو خودم موقع عصبانیت سکوت میکنم ولی بخاطر خواهرو برادرم و نحوه ی رفتارشون من گریه ام میگیره ک چرا با مامان اینطوری حرف زدی من خسته شدم چطور باید با این قضیه ک رفتار اونا بمن ربطی نداره کناربیام ؟؟؟ 

ی چیز دیگم هست من خسته شدم از بس مامانم اینا انتقاداتشونو از رفتارهای بده خواهر برادرامو بمن میگن مخم داره  میپوکه به خودشون هیچی نمیگن فقط بمن میگن (درقالب دردو دل )همیشه عشق و حالاشونو میکنن دعواهاشونو میارن تو خونه ... خواهرم اینقدر خودخواهه بهش میکم تا وقتی ازدواج نکردی این حق پدرومادره ک بدونن کجایی میکه ب اونا چه همینه ک هست 😑 من خسته ام از این جو متشنج چیکار کنم 

من نمیخوام پدرومادرم زود پیر شن هرشب به دستو پاهاشو کرم میزنم و ماساژشون میدم ولی مامان اینا از دست این خواهر برادرای خودخواهم دارن پیر شن ...

چ کنم بنظرت خودمو بزنم ب بیخیالی ؟ دیگ ن ب پدرومادرم توجه کنم ن خواهر برادرام ؟ بگم ب درک ؟

نه 

اونجور که تو میگی فقط تو رو دارن 

بیخیال خواهر برادرا ولی تو برا پدر و مادرت جبران کن 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرتون چند سالشه؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

به پدر مادرت بگو حرص اینارو نخور..بذار هر کاری دوست دارن بکنن واقعا...!! هر وقتم بی دلیل توهین کردن اونوقت گوشمالی حسابی بهشون بدن

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

کاری به خواهر برادرتون نداشته باش وبیشتر به پدرو مادرت محبت کن 

چقددلم برا پدرمادرت سوخت    

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نه  اونجور که تو میگی فقط تو رو دارن  بیخیال خواهر برادرا ولی تو برا پدر و مادرت جبران ک ...

اخه منم دارم دیونه میشم  دیگه نمیتونم تمرکز کنم رو درسام  واینکه اذیت میشم ک چرا مامان و بابام ب خودشون نمیگن چیکار کن چیکار نکن یا از چ رفتاریت ناراحت شدیم فقط میان بمن میکن حال منم بد میشه 

به نظرم شما زیاد دخالت میکنید همونطور که مادر شما هستند مادر اونا هم‌هستن هرکسی خودش میدونه و زند ...

راست میگین شاید حق با شماست 😔 

راستش  دارم ب این نتیجه میرسم شاید زیادی فضولم 

اخه خودشون میان تو اتاق بهم میگن من کاریشون ندارم