2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد ینی ؟؟

دستمال خونی برای بکارت رسم مسخره ی نصف ایرانیا  

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
توضیح لطفا😑😑😑

برای بکارت خیلی جاها رسمه مامانش میگف ما رسم داریم منم زیر بار نرفتم دعوامون شد

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
دستمال خونی برای بکارت رسم مسخره ی نصف ایرانیا  

خو ماهم داریم این رسمو خانواده شوهرم که تهرانی بودن و گواهی رسمشون بود ولی شوهر من نخواست

ینی خون نداشت از تو؟

دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋ 
برای بکارت خیلی جاها رسمه مامانش میگف ما رسم داریم منم زیر بار نرفتم دعوامون شد

بعد چی شد در نهایت؟ بش میگفتی خودت بیا دستمال کاغذیه تو سطل آشغالمون فردای عروسی نگا کن بررسی کن😂😂😂😂

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
خو ماهم داریم این رسمو خانواده شوهرم که تهرانی بودن و گواهی رسمشون بود ولی شوهر من نخواست ینی خون ن ...

خون داشت ولی اونا میگفتن که ما وایمیسیم اینجا شما برین تو اتاق کارتونو بکنین بعدم دستمالو بدین😐

منم زیر بار نرفتم قبول نکردم

اه اه چقدر من از این چیزا متنفرممم    

منم

بعد چی شد در نهایت؟ بش میگفتی خودت بیا دستمال کاغذیه تو سطل آشغالمون فردای عروسی نگا کن بررسی کن😂😂 ...

در نهایت من برنده شدم😂

مهم این نبود مهم این بود گف وایمیسیم دمه در تا شما کارتونو بکنین😐

مثله زمان قاجار