لیلینازبانو مدیر عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 661 عنوان اولین بحث بعد از عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست سر چی بود ؟ 1400/01/26 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسا1374مممممممم عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3018 سرپولایی که توعقدجمع شدوخانواده همسرتون به جیب وهمسربه من فحش دادکه اعتراض کردم منم مجبورشدم طلاهاموبفروشم قسطای عروسی روبدیم
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 چی شد ینی ؟؟ دستمال خونی برای بکارت رسم مسخره ی نصف ایرانیا طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 توضیح لطفا😑😑😑 برای بکارت خیلی جاها رسمه مامانش میگف ما رسم داریم منم زیر بار نرفتم دعوامون شد طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
مهسا1374مممممممم عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3018 سرپولایی که توعقدجمع شدوخانواده همسرتون به جیب وهمسربه من فحش دادکه اعتراض کردم منم مجبورشدم طلاهامو ... ببخشیداولش اشتباه تایپی شد،پویایی که سرعت جمع شد رو زدن به جیب خانوادش
خانم_آقا_محمد عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2876 دستمال خونی برای بکارت رسم مسخره ی نصف ایرانیا خو ماهم داریم این رسمو خانواده شوهرم که تهرانی بودن و گواهی رسمشون بود ولی شوهر من نخواستینی خون نداشت از تو؟ دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋
مهسا1374مممممممم عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3018 ببخشیداولش اشتباه تایپی شد،پویایی که سرعت جمع شد رو زدن به جیب خانوادش وای معذرت میخوام،من رفتم،ازعصبانیت نمیتونم تایپ کنم
sevdaaw عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 494 دستمال خونی برای بکارت رسم مسخره ی نصف ایرانیا اه اه چقدر من از این چیزا متنفرممم لابد دوسش داری نمیزاری دوباره پیش تو برگردم...
aaaaaaaaaaasamira عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6550 برای بکارت خیلی جاها رسمه مامانش میگف ما رسم داریم منم زیر بار نرفتم دعوامون شد بعد چی شد در نهایت؟ بش میگفتی خودت بیا دستمال کاغذیه تو سطل آشغالمون فردای عروسی نگا کن بررسی کن😂😂😂😂 ❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
quin۷۲ عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 4983 وای معذرت میخوام،من رفتم،ازعصبانیت نمیتونم تایپ کنم 🤣🤣🤣خدا نکشتت
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 خو ماهم داریم این رسمو خانواده شوهرم که تهرانی بودن و گواهی رسمشون بود ولی شوهر من نخواست ینی خون ن ... خون داشت ولی اونا میگفتن که ما وایمیسیم اینجا شما برین تو اتاق کارتونو بکنین بعدم دستمالو بدین😐منم زیر بار نرفتم قبول نکردم طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 اه اه چقدر من از این چیزا متنفرممم منم طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 بعد چی شد در نهایت؟ بش میگفتی خودت بیا دستمال کاغذیه تو سطل آشغالمون فردای عروسی نگا کن بررسی کن😂😂 ... در نهایت من برنده شدم😂مهم این نبود مهم این بود گف وایمیسیم دمه در تا شما کارتونو بکنین😐مثله زمان قاجار طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
aaaaaaaaaaasamira عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6550 در نهایت من برنده شدم😂 مهم این نبود مهم این بود گف وایمیسیم دمه در تا شما کارتونو بکنین😐 مثله زم ... عجبببببببببببببببببببببببببب، وضعیتی بوده هااااا، دمت گرم ❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا