لیلینازبانو مدیر عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 661 عنوان اولین بحث بعد از عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست سر چی بود ؟ 1400/01/26 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_آقا_محمد عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2876 خون داشت ولی اونا میگفتن که ما وایمیسیم اینجا شما برین تو اتاق کارتونو بکنین بعدم دستمالو بدین😐 من ... وای مث رسم ماست که تازه ما باید مراسم میگرفتن و به زنای دیگه نشون میدادن😂😂😂خوب کردی این رسم باید نابود شه بدبخت عروس دلباخته یه نظامی ام✌👮🚓✋
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 عجبببببببببببببببببببببببببب، وضعیتی بوده هااااا، دمت گرم دمه من چرا؟!😂من تک و تنها بودم بین قومه شوهر مامان بابامم نبودن حتیشوهرم بدادم رسید😂 طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 وای مث رسم ماست که تازه ما باید مراسم میگرفتن و به زنای دیگه نشون میدادن😂😂😂 خوب کردی این رسم بای ... اره دیگه به زنای دیگه هم نشون میدن بعدم شیرینی میخورن نکبتا خیلی مسخررره اس طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
aaaaaaaaaaasamira عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6550 دمه من چرا؟!😂 من تک و تنها بودم بین قومه شوهر مامان بابامم نبودن حتی شوهرم بدادم رسید😂 چون مقاومت کردی!!! ❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 چون مقاومت کردی!!! 😂 طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
quin۷۲ عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 4983 اره دیگه به زنای دیگه هم نشون میدن بعدم شیرینی میخورن نکبتا خیلی مسخررره اس اه حالم بهم خورد 😤شیرینی با طعم شاهتوت
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 اه حالم بهم خورد 😤شیرینی با طعم شاهتوت 😂😂 طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜