2821
2789

من خیلی وقته میخوام دو کیلو کم کنم ولی ارادشو نداشتم تصمیم گرفتم از فردا شرو کنم به رژیم 

دوستانی که میخوان با کالری شماری وزن کم کنن برنامه مانکنو نصب کنید و داخلش وزن هدفتونو انتخاب کنید خودش میگه چقد باید کالری مصرف کنید و تو چه زمانی به هدفتون میرسید

کسایی که با من همراه میشن بگن 

من هفته دیگه تاپیک میزنمو همتونو تگ میکنم ببینیم چقد کم کردیم😊

الان که روزه ام

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وأي من چقدر خوب كم كرده بردم 

يه ذره كه تو مشكل ميفتم فكرو  خيالي ميشم و ميخورم خيلي چاق شدم دوباره😭😭😭

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
بیا باهم تلاش کنیم از فردا😍

باشه  پس منم هستم✌🏻چند روز بود ميخاستم استارت بزنم نميشد 

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

منم هستمممم

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        
2825
2823
2791
2779
2792