2777
2789
عنوان

شیر نخوردن کودک چهار ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 97426 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر خانمی امیدوارم بیای به تاپیکت سر بزنی اگه یادت باشه گفتم دختر منم دقیقا همینطوری بود من 7 تا دکتر متخصص بردم تو یکماه هرکدوم یه چیزی گفتن تمام شیرخشکای موجود در بازار رو براش گرفتم و همه ش شوت شد تو سطل زباله اگه بهت بگم چقدر هزینه کردم باورت نمیشه و چقدررررر غصه خوردم.خودم و همسری با هم گریه میکردیم کلی داروی اشتها آور بهش دادیم و بی فایده بود نه به شیر خشک لب میزد نه شیرخودم و میخورد آخرین دکتری که بردمش حرفایی زد که به دلم نشست گفت دخترم قهر کرده بخاطر اینکه به زور شیرخشک دادم یه سری راهکارهایی بهم گفت که بهت میگم انجام بده امیدوارم به دردت بخوره اول اینکه آرامشت رو حفظ کن و مطمئن باش دخترت استرست رو کاملا درک میکنه پس آروم باش دوم اینکه دیگه به هیچ وجه شیر خشک نده اگه میخوای شیر خودتو بدی سوم برو تو یه اتاق خلوت و چراغا را خاموش کن بالا تنه هیچی نپوش تا سینه هات رو ببینه دخترت و راه ببرش باهاش حرف بزن و شعر بخون و بوسش کن مهمتر از همه مدام بخند اگر سرش و برگردوند و می می را گرفت بذار هرچی میخواد بخوره اصلا مجبورش نکن هروقت هم ول کرد دوباره شروع کن بغلش کن و شعر بخون و.... چهارم اصلا مجبورش نکن شیر بخوره بذار گرسنه بشه و شیر طلب کنه بعد بهش بده ممکنه زمان ببره اما درست میشه دختر منم خیلی بهتر شده گرچه هر از گاهی مجبورم راه ببرم و شیر بدم اما یه چیزی رو مطمئنم اینکه آرامش منو بچه متوجه میشه

سلام من هم همین مشکل را داشتم به دکتر آسائی مراجعه کردم که خدا حفظشان کند فرمودند قبل از شیر دادن سینهات را با پنبه نمناک تمیز کن و از خوردن شلغم سیر پیاز کلم خرمالو و نعنا و تره شوید بپرهیز من این کار را کردم خوب شد در صورتی که قبلش نزدیک یک ماه بچه ام شیر فقط در خواب میخورد

سلام منم همین مشکل رو دارم کلا خیلی کم شیر میخوره هر سه چهار ساعت کمتر از پنج دقیقه شیر میخوره خیلیم زیر سینه میپیچه انگار درد داره البته کولیک هم داره بردم دکتر گفت دیگه تو این سن کولیک نیست اسپاسم مری داره بهش دارو داده ولی بهتر نشده البته فکر کنم دکترش خوب تشخیص نداد چون من شنیدم کولیک تا شش ماهگی هست دیگه نمیدونم چیکار کنم انقدر غصه میخورم از زندگی افتادم تواین ماهم ۲۰۰ گرم وزن گرفته توروخدا اگه کسی راهکاری میدونه یا دکتر خیلی حاذق سراغ داره بیاد بگه خیلی ناراحتم ممنون

سلام منم همین مشکل رو دارم کلا خیلی کم شیر میخوره هر سه چهار ساعت کمتر از پنج دقیقه شیر میخوره خیلیم ...

سلام ، خوبی دوست عزیز؟ دخترت بهتر شده؟

دختر منم اینجوری شده ، من ب انگلیسی سرچ کردم ظاهرا همه بچه های بازیگوش تو چهار تا شش ماهگی این مدلی میشن تنها راهش اینه بذاری انقد گرسنه بشه تا شیرش بدی دلت نسوزه ، اگه دلت میسوزه ب این فک کن ک ی بار برا همیشه سینتو ممکنه بذاره کنار ک بد از بدتر خاهد بود.

سلام ، خوبی دوست عزیز؟ دخترت بهتر شده؟ دختر منم اینجوری شده ، من ب انگلیسی سرچ کردم ظاهرا همه بچه ه ...

سلام دختر من تازه چهار ماهش تموم شده

الان از دیروز اصلاااشیر نمیخوره

به بدبختی و بازی بازی شاید تو کل یک روز ۱۰۰ سی سی هم نخورده جمعا

حتی الانم‌تو خواب حدود چهار ساعت بود اصلا پانشد برای شیر

اخر درست کردم به زور بهش دادم که اونم زیاد نخورد

حتی دیشب نبات زدم‌شیرین شه ولی فایده نداشت

دلیلش نمیدونی چیه و تا چندوقت اینجوریه؟

سلام دختر من تازه چهار ماهش تموم شده الان از دیروز اصلاااشیر نمیخوره به بدبختی و بازی بازی شاید تو ...

نمدونم عزیزم دلیلشو ، ولی از خیلیا شنیدم بچشون تو چهارماهگی شیر نمیخورده، دختر منم همنم همینطور شده بود بعد یک هفته خوب شده، راستش من بهش حریره بادومم دادم ک ضعیف نشه.

تو چهار ماهگی دادی؟ اخه من شنیدم شش ماهگی شروع میکنن 

آره عزیزم راستش من برا شیر نخوردنش رفتم دکتر ، و ازونجایی که دخترم وزنش کم بود دکتر گف شاید شیرت کمه که هم وزنش کمه هم از بس کمه علاقه بخوردن نداره، ( مث اینکه هی بخاد بخوره هیچی شیر نیاد اینم بدش بیاد از خوردن) ولی حقیقت اینه که شیر من خیلی زیاده همش فواره میزنه و میپره حتی به گلوش به دکتر گفتم گفت آها پس شیرت زیاده ولی آبکیه ، ( مث اینکه ادم همش آب بخوره دلشو میزنه دیگه) واسه همین گف شیرتو بدوش قبلی ک میخای شیرش بدی تا به چربیاش برسه و علاقه پیدا کنه بخوردن،،،، بعد هم باید بخاطر وزن کمش بهش غذا بدی...‌ دیگه اینجوری شد که منم حریره دادم.

سلام بچه منم چهارماهه هست کلا سینه منو میبینه گریه میکنه؟شیر خشک میخوره .بنظرتون چیکار کنم .کسی هست ک بچش شیر خشکی باشه و الان راضی باشه از لحاظ سلامتی و هوشی بچه