2777
2789

همیشه با خودم میگم 

کاش خدا  بهم  توان و همتی بده  که بتونم  خودمو  تربیت کنم  و معایب مو  اصلاح کنم 

و  شاید روزی که بتونم  شخص خودمو  و نفس مو  مدیریت کنم  ؛ به فرزندآوری  فکر کنم

بنظرم  «  تربیت  »  از همه چیز مهمتره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر موقع از تفاهم با همسرم به حد کافی اطمئنان پیدا کردم ، شرایط مالیم به حدی رسید  که بتونم شرایط ایده آل برای بچم فراهم کنم ، خودم و همسرم از لحاظ روانی شرایط خوب برای فرزند پروری داشتیم و به اندازه ی کافی در مورد مسائل تربیتی مطالعه کردیم ، اقدام به بارداری میکنم  . این شرایط فعلا طبق استانداردهای من مهیا نیست پس فعلا بچه دار نمیشم

بعد از پنج سال زندگی تصمیم گرفتیم

مطمئن شدیم که خانواده هامون کمکمون میکنن

شوهرم خیلی عاشق بچه بود و مطمئن بودم که همیشه هوامو داره

شرایط مالی رو اوکی کردیم تا بتونیم آینده اش رو تاجایی که از دستمون برمیاد تضمین کنیم

منم از نظر روحی خودم رو اماده کردم که یه وقت دچار افسردگی بعد از زایمان نشم

ولی متاسفانه یه اتفاقایی افتاد تو زمان بارداریم که همه چیز به هم ریخت و خیلی داغون شدم

من یه پزشکم خیلی هارا میبینم بعد از زایمان به علت نداشتن شرایط روحی مناسب بعد از اینکه  بچه دار شدن افسردگی گرفتن  قبل از بچه دار شدن باید به آزمایش بدی واونو به یک پزشک نشان  بدی تا درزمان بارداری دچار ریزش مو کم خونی شدید وپوسیدگی ونرم شدن دندان نشی