2777
2789

میشه لطفا بگید وقتی تصمیم گرفتید بچه دار شید چه شرایطی رو در نظر گرفتین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتن شرایط اعصاب و روان سالم

نه اینکه بچه ۱۲ سالش شد اومد سمتمون بگیم حوصلع نداریم

یا برای خفه کردن صداش بهش تبلت بدیم توی ۲ سالگی

داشتن پول کافی

و اینکه خودمون یه زن و شوهر نرمال و بدون اختلاف شدید باشیم

نه دمه طلاق بچه بیاریم بگیم درست میشه

دیوونه باشی

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

اول از همه اینکه جفتمون امادگیش رو داریم تا از خواب و خوراک و تفریحمون تا حدی بزنیم 

اینکه اینقدر عاقل و بالغ شدیم تا بخوایم یکی رو تربیت کنیم

اینکه شرایط مالیش رو داریم یا نه

اینکه چع پسر بود چه دختر بگیم خدایا شکرت که سالمه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

پول😐

صبر بالا

پول

حوصله زیاد

پول

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

قبلش احساس میکردم دلم بچه نمیخواد بیخیال بودم بعد گذشت سه سال حس کردم چقد دلم نرم شده چقد جای یه چیزی کمه و البته شرایط مالیمونم بهترشده بود

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش