2777
2789
عنوان

اینم چالش گامبا گومبای من 🤪🤪🤪🤪🤪😁😁😁😁😁❤️❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4240 بازدید | 96 پست
طرز حرف زدنتون با هم خیلی خوب و صمیمیه ان شاءالله خوشبخت باشین همیشه 😅😍🥰

قربونت عزیزم مرسی از دعای قشنگت😅 😍😍😘🌹 الهی امین 

به همچنین شما 🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم مرسی از دعای قشنگت😅 😍😍😘🌹 الهی امین  به همچنین شما 🌹

فدات شم ممنونم😁🥰😘😍

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه خوبه ادامه بده😂

با قدرت بیشتر میرم جلو 😉😅

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچع ها خپ خپ یعنی زامبی 🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی خوب بود😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خیلی خوب بود😂😂😂

😂😂😂😂🙈🙈🙈

@_mami_reza عزیزم خواهش میکنم خصوصی رو چک کن پیام دادم بهت 💔💔💔💔😔😔😔😔