2777
2789

یکی تایپک میزنه خواهرمو به زور بستری کردن یکی میگه اره میخوان واکسناشونو رو مردم امتحان کنن وهزاران چیز دیگه من بدن درد داشتم به رفتم بیمارستان دکتر گفت سرماخوردگیه برو خونه چیزیت نیست خودم به زور رفتم تست دادم حالا بیان بستری کنن بیمارستانا انقد شلوغه مردمو اصلا نگه نمیدارن الان اگه یکی از ترس نره بیمارستان چیزیش بشه شما گردن میگیرید 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حق با شماست فشارم افتاد اینارو خوندم حالم بد شد

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

مردم بعضی هاشون هوچی گرن !

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
منم میخاسم برم امید زایمان کنم انقد ک تو نظراتش بد گفتنو اینجا دیدم بد گفتن نظرم عوض شد برم تریتا

کلا به نظرم اینجا یه چیزو خیلی بزرگ میکنن والکی جو میدن 

چون خیلی ب دولت اعتماد دارن  چون مردم خیلی برا دولت مهمن😂 بخاطر این انقد اعتماد دارن

واقعا😫😂😂😂

مامان منم بدن درد داشت گفتن کرونا داری بعد خودش ب اصرار تست داد و منفی بود..چن بار بعدم دوباره مریض شد و دکتر گفت کروناست ولی نبود ..هر کسی ک مریض بشه خودش عقل داره میره دکتر و بعدم تشخیص هر چی بود روند درمانش طی میشه ...

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
حرف شایعه همیشه بوده . مهم اینه کدوم آدم عاقل قبول کنه

خیلیا باور میکنن من خیلیا میگفتن دیوونه ای بری میکشنت تو خونه دم نوش بخور بهتر میشی 

انقدر ناراحت شدم برای خواهرش خیرنبینه الهی باردارم دوهفته دیگه وقت زایمانمه از بیمارستان ترسیدم یه ع ...

دروغ گفته بود؟؟عزیزم چرا ترس همین تو دوران کرونا فامیلای ما دوتا زایمان داشتن اونم بچه اول نترس گلم امیدت ب خدا باشه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩