2777
2789
عنوان

چرا با دروغ مردم واز بیمارستان میترسونید

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 23 پست
انقدر ناراحت شدم برای خواهرش خیرنبینه الهی باردارم دوهفته دیگه وقت زایمانمه از بیمارستان ترسیدم یه ع ...

عزیزم نترس هیچی نمیشه وباخیال راحت کوچولوتو بغل میکنی ♥♥😍

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم بدن درد داشت گفتن کرونا داری بعد خودش ب اصرار تست داد و منفی بود..چن بار بعدم دوباره مریض ...

منم همینو میگم دیگه تا جواب تست نیاد هیچکار نمیکن که حتی دارو نمیدن 

باور کن حق دارن بترسن یا بترسونن.. تا نباشد چیزکی.. 

والا توشهر ماکه تاحالا یک نفرم تو بیمارستان نمرده هرکیم مرده خودش دیر رفته نمونه بارزش خدابیامرزا میلاوندو انصاری 

واقعا حق با شماست فشارم افتاد اینارو خوندم حالم بد شد

منم اصلا یه جوری شدم گفتم نکنه جواب تست بیاد مثبت باشه الکی الکی بکشنم 😐😐

هرکس باعقل خودش کار می کنه دوست داشتی رفتی بیمارستان حالا چرا کاسه داغ تر از آشی .حالا دکترت چکار کرده واست گفته برگرددخونه ..من شخصا اصلا به بیمارستانا اعتماد ندارم ..همش گوش به فرمان بهداشت جهانی صهیونیزم هستن ..طب اسلامی و سنتی مون رو محلش ندادن ..داروی امام کاظم (ع)رو عشقه ...الان که مردم به ماسک و ضدعفونی ایمان آوردن درحالیکه واقعا نمی تونن ثابت کنن چطور ویروس با این ابعاد چطور از ماسک رد نمیشه بعد میگن از پوست تخم مرغ رد میشه هی هی عقلمونو دادیم دست صهیونیزما بیل گیتس ها و...اگه فردا بگن کلاه بوقی بذارین سرتون مردم سر خریدنش چکارا که نمی کنن😁درد ما از دکترا نیست اینکه بعضیاشون به شددددددت غربگددددایند که یک نگاه به سرمایه های طبی ما نکردن عوضش بدون اجازه بیمار بعضی بیمارستانا مردم رو موش آزمایشگاهی کردن ..این چیزا قلب آدمو به درد میاره متاسفانه خائن زیاددهست تو مملکت خدا به زودی رسواشون کنه و جوابشونو بده و به مردممون هم بصیرت بده که دشمن شناس باشن..#ترس رسانه ای#داروی امام کاظم(ع)

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
هرکس باعقل خودش کار می کنه دوست داشتی رفتی بیمارستان حالا چرا کاسه داغ تر از آشی .حالا دکترت چکار کر ...

والا کاری نکرد ولی به زورم بستری نکرد اینجا پراز زن بارداره وحتی چندتاشون گفتن ترسیدیم شما اصلا واسه زایمانتم مختاری نری بیمارستان وتو خونه بچتو بدنیا بیاری ولی حقم نداری ملتو بترسونیو هزارتا دروغ سرهم کنی که پر بازدید بشی طب سنتی بد نیست ولی برا درگیری ریه جواب گو نیست کاش یکم بدون تعصب نظر میدادیم 

والا کاری نکرد ولی به زورم بستری نکرد اینجا پراز زن بارداره وحتی چندتاشون گفتن ترسیدیم شما اصلا واسه ...

متاسفم واست خانم عزیز میشه بگی کدوم تاپیک کدوم پر بازدید ..زبون روزه قضاوت بیجا نکن لطفا ..اونایی هم که تاپیک زدن من ندیدم اگر اطلاع رسانی کردن خیلی هم کار خوبی کردن ..حالا بعضی مثل شماعلاقه به خواب خرگوشی دارن ما چه کنیم .......اگرم کسی ترسیده مطمئنا کمتر از ترسی هست که هر لحظه داره امثال شبکه  خبربه خوردتون میده..و درباره زایمان نمی دونم الان خاطرم نیست کدوم کشور به نظربعضیا پیشرفته، زایمان تو خونه رو میخوان احیا کنن وحتی دارن انجام میدن و این حرف که خانومای باردار ترسیدن قابل توجهشون باشه که هزارجور خطر هنگام زایمان هست ..‌‌‌‌  واینکه به ما هیچی نگین ماها می ترسیم خیلی حرف مزخرف و چرندیه ..

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین