2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3343 بازدید | 260 پست
مریضی خبر نمیکنه کف دستشو بو نکرده که ایشون مریض میشه بی انصاف نباشیم

یعنی اگه باباش پول سیسمونی نداد میخواست از کجا پود بیاره؟بی انصاف چیخ؟معلومه شوهرش از این آدمای طلبکاره...اگه باباش نداشت بده ببین خونواده مرده چه معرکه ای میگرفتن و تا آخر عمرش میگفتن تو سیسمونی نداشتی لباس دست دوم تن بچت کردی

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
دلم میسوزه نوزاد لباس کهنه بپوشه مگه بچه مردمه ک بخواد سر  تهشو بهم بیاره با لباس کهنه

ن اگه نخرید از پس انداز خودت بده مادرت بخره 

یا برو به مادرش گله گی کن

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه طلبکارم هست الان دوروزه اصلا جوابمو نمیده چ جوری پولمو بگیرم

هرکاری میکنی فقط بجنب،ممکنه بجه ات زودترم به دنیا بیاد،بچه خواهرمن ۲۸ رو زودتر بدنیا اومد، تخت و کمدش  رو هنوز نفرستاده بودن،فکرکنم یه هفته بعد از اوندن بچه تخت و کمدشم اومد

من سر بچه دوم شوهرم بیکار بود رفتم با پول یارانه ۳ دست لباس خریدم آمدم مادر شوهر گفت خرید کردی برا ب ...

شما برا بچه دومتون دلتون نیومده لباس بچه بزرگترتون رو بپوشونید اونوقت من لباس بچه یه نفر دیگه رو بپوشانم زورم میاد

شما برا بچه دومتون دلتون نیومده لباس بچه بزرگترتون رو بپوشونید اونوقت من لباس بچه یه نفر دیگه رو بپو ...

بچه اولم دختر بود و دومی پسر حتی خواهرم یه مقدار لباس پسرش که اصلا نپوشونده بود داد گفتم روزهای اول نمیپوشونم 

هرکاری میکنی فقط بجنب،ممکنه بجه ات زودترم به دنیا بیاد،بچه خواهرمن ۲۸ رو زودتر بدنیا اومد، تخت و کمد ...

آخه چیکار کنم ب خواهرم گفتم بهش زنگ زده میگه چرا خواهرت دخالت میکنه زنگ میزنم ب شوهرش جلو زنش و بگیره

آخه چیکار کنم ب خواهرم گفتم بهش زنگ زده میگه چرا خواهرت دخالت میکنه زنگ میزنم ب شوهرش جلو زنش و بگیر ...

پس حقیقت به خانواده ات بگو به بقیه هم بگو میخوایم خونه خودمون رفتیم تخت و کمد بزنیم ولباس اصلا کوتاه نیا

خب پولته دیگه بگو بده ابروت میره میگن بی عرضس بی غیرته ینی چی چطور بگیرم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
چرا هیچوقت خرید نکردین هیچوقت سرکار نرفتین؟ بخدا به مام کسی کارت نداده خودمون جون کندیم

دقیقا من هر چی بخوام میخرم ولی الان داشتم به این فکر میکردم که اگه به شوهرم بگم نخره یا بهم پول نده که اصلا مهم نیست چون به قول تو خودم از 20 سالگی جون کندم دستم تو جیب خودم بوده.. به خدا بی انصافیه بعضی خانمها که صبح تا شب تو خونه دارن استراحت میکنن یا خوابن یا اشپزی میکنن بعدش خودشونو مقایسه میکنن مثلا با منی که مثل سگ جون کندم تا بوده که دانشجو درس بعدشم مستقیم سر کار یعنی الان 31 سالمه هیچوقت نشده تا لنگ ظهر بخوابم.. الان که بچه دارم که دیگه هیچی ... چرا منی که میرم خونه ناهار میپزم ظرف میشورم غر غر شوهر گوش میدم کار خونه میکنم بچه رو عوض میکنم صبحونه میدم ناهار میدم تا ساعت 4 صبح که بچم بخوابه منم غش کنم ساعت 6 صبحم بلند شم بیام سرکار باید با اونی که نشسته تو خونه زیر باد کولر یه جور خرج کنم؟>>> بالاخره انتخاب خود ادمه یا میتونی سرکار نری کلا استراحت کنی اما پول نداشته باشی یا قید استراحت و جوونی و اعصاب و روانتو بزنی اما از لحاظ مالی تامین باشی

من چیکار کنم با چ ترفندی ازش بگیرم

بگو مگه بچه سر راهیه بگو بعدا بهش همه منت میزارن بگو تو عکس ها معلوم میشه بچه عقده ای میشه شوهر من یه آدمیه اگه از عقده و اینا بگی زود وا میده از یه خانواده ثروتمنده شوهرم ورشکست شد خانواده اش کمک نکردن خودش بخاطر ما رفته کارگری چون از خاری ما میترسخ