2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3343 بازدید | 260 پست
میگه وظیفشون بوده پول سیسمونی رو بدن اینکه چ جور خرج شده ب کسی ربط نداره

وظیفه شون نیست واسه بچه تو وسیله بخرن لطف کردن به عشق نوه شون وسیله بخرن نه اینکه اجاره خونه ی شما رو بدن

قبول دار نشو  بازم خودت میدونی شوهرت واقعا راست میگه یا نه. از یکی کمک بگیر اما لباس ای بچه خ ...

👍👍👍👍👍

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه وظیفشون بوده پول سیسمونی رو بدن اینکه چ جور خرج شده ب کسی ربط نداره

اخ اخ چه شوهری بگو حرف وظیفه باشه که وظیفه تو از اول تا اخر هم خرج بچتو بدی هم خرج منو.. اونا هم اگه دادن لطف کردن وظیفشون نبوده .. در ضمن رسمه خانواده دختر سیسمونی میدن خانواده پسرم به جاش طلا میدن به عروس و بچش.. بگو اون طلایی که میخوان بدن و وظیفشونم هست بدن و زودتر بدن من بفروشم سیسمونی کنم واسه بچم...

قبلا اینطور نبود الان میگه من ندارم تو باهام نمیسازی

والا چی بگم من اعصابم نمیکشه به این آدمای پررو....انگار طلب داره...مطمئن باش کوتاه بیای پرروترم میشه...چرا بچت لباس کهنه بپوشه؟با ۴۵۰۰ میشد ی سری لباس و وسایل خوب براش گرفت 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
واقعا بعضی مردا چقد خوبن که به همسراشون پول میدن میگن خرید گن کن تا حالا هیچ وقت خرید نکردم مثلا او ...

چرا هیچوقت خرید نکردین هیچوقت سرکار نرفتین؟ بخدا به مام کسی کارت نداده خودمون جون کندیم

من سر بچه دوم شوهرم بیکار بود رفتم با پول یارانه ۳ دست لباس خریدم آمدم مادر شوهر گفت خرید کردی برا بچه ات گفتم ن فرداش با ۳ دست لباس جنس عالی با یه کاپشن شلوار و حوله و سبد و وان و یه خورده وسایل برا یخجال آمد

این بگم پدر شوهرم هر چقدر بده زنش خوبه

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
والا چی بگم من اعصابم نمیکشه به این آدمای پررو....انگار طلب داره...مطمئن باش کوتاه بیای پرروترم میشه ...

دلم میسوزه نوزاد لباس کهنه بپوشه مگه بچه مردمه ک بخواد سر  تهشو بهم بیاره با لباس کهنه