پنج ساله ازدواج کردم شوهرم آدم بدی نیست.ومن باردارم تو یه شهر دیگه دور از خانوادم.پدرم پول سیسمونی رو داد ک باسلیقه خودم خرید کنم اما دوروز بعدش تست کرونام مثبت شد و بستری شدم شوهرم با پول سیسمونی من رو ترخیص کرد بعدش با پول سیسمونی کرایه خونه رو داد بقیشم نمیدونم چ جور خرج کرده حالا چهار هفته دیگه زایمانمه هیچی برا بچم نخریدم شوهرم لباس کهنه بچه خواهرش آورده میگه دستم خالیه بعد براش میگیریم اگه زایمان کردم مامانم بیاد بگم پول رو چیکار کردم؟؟؟اگه فامیل بیان دیدن بچه پدر و مادرم خجالت می کشن چون همه فکر میکنن اونا برا نوشون چیزی نخریدن .خودمم اصلا دلم راضی نمیشه ک لباس کهنه تن بچم کنم؟هرچی میگم ک حداقل پانصد بده برم چندتا لباس و حوله براش بخرم میگه ندارم نمیخوام از حق بچم کوتاه بیام بنظرتون چیکار کنم ؟؟
میگه وظیفشون بوده پول سیسمونی رو بدن اینکه چ جور خرج شده ب کسی ربط نداره
اخ اخ چه شوهری بگو حرف وظیفه باشه که وظیفه تو از اول تا اخر هم خرج بچتو بدی هم خرج منو.. اونا هم اگه دادن لطف کردن وظیفشون نبوده .. در ضمن رسمه خانواده دختر سیسمونی میدن خانواده پسرم به جاش طلا میدن به عروس و بچش.. بگو اون طلایی که میخوان بدن و وظیفشونم هست بدن و زودتر بدن من بفروشم سیسمونی کنم واسه بچم...
قبلا اینطور نبود الان میگه من ندارم تو باهام نمیسازی
والا چی بگم من اعصابم نمیکشه به این آدمای پررو....انگار طلب داره...مطمئن باش کوتاه بیای پرروترم میشه...چرا بچت لباس کهنه بپوشه؟با ۴۵۰۰ میشد ی سری لباس و وسایل خوب براش گرفت
تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
من سر بچه دوم شوهرم بیکار بود رفتم با پول یارانه ۳ دست لباس خریدم آمدم مادر شوهر گفت خرید کردی برا بچه ات گفتم ن فرداش با ۳ دست لباس جنس عالی با یه کاپشن شلوار و حوله و سبد و وان و یه خورده وسایل برا یخجال آمد