2777
2789
عنوان

باید کورتاژ کنم

395 بازدید | 27 پست

سلام بیمارستانم دیشب بستری شدم یکی دو ساعت دیگه کورتاژ میشم از ته دلم دعا میکنم این مشکل واسه هیچ مادری پیش نیاد😔🤲

ادامه پست قبلی...

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

وای عزیزم چرا خدا کمکت کنه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی عزیزم چندهفته بودی

من ۲۰هفته طبیعی آوردم اوووف چهار روز توی زایشگاه درد کشیدم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
وای عزیزم چرا خدا کمکت کنه

ضربان نداشت

پریشب یک لحظه حالم یجوری شد اگار ته دلم خالی شد دیروز عصر که رفتم جای دکتر میگه یکی دو روزه که ضربان نداره فکر کنم همون پریشب رفته پیش خدا 

اول نمیخواستمش چون بچم الان 8 ماهشه و شیر میخوره از فامیلامم خجالت میکشیدم حتی 

بعد که با خودم فکر کردم دیدم دوسش دارم الانم از دستش دادم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
قلب تشکیل نشده یا ازکار ایستاده؟! 

از کار ایستاده

اخی عزیزم چندهفته بودی من ۲۰هفته طبیعی آوردم اوووف چهار روز توی زایشگاه درد کشیدم

ده هفته از روی پریودم و سونو دیروز گفت 8 هفته و 6 روز

انشالله به راحتی تموم شه...حکمت خدا اینطور بوده انشالله اون یکی بچت همیشه سالم و سلامت باشه الهی

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
از ته دلم برات ناراحت شدم  ولی حتما حکمتی توش بود.رفتی خونه استراحت کن چیزای مقوی بخور عزیزم مو ...

ممنون بخدا توی دلم آشوبه اومدم اینجا یکم حرف بزنم خودمو خالی کنم

انشالله به راحتی تموم شه...حکمت خدا اینطور بوده انشالله اون یکی بچت همیشه سالم و سلامت باشه الهی

انشالله

ده هفته از روی پریودم و سونو دیروز گفت 8 هفته و 6 روز

انشالله دفع بعدی ی نی نی سالم نصیبت میشه جونم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
ممنون بخدا توی دلم آشوبه اومدم اینجا یکم حرف بزنم خودمو خالی کنم

عزیزم منم تجربشو داشتم ولی نه کورتاژ با قرص من فقط بخاطر اینک شوهرم نمیخاس شرایط من خب بدتر بود منم مردمو زنده شدم ولی خب بالاخره ما زنا قوی هستیم 

انشالله دفع بعدی ی نی نی سالم نصیبت میشه جونم

انشاالله