hfatemeh مدیر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 عنوان باید کورتاژ کنم | مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 27 پست سلام بیمارستانم دیشب بستری شدم یکی دو ساعت دیگه کورتاژ میشم از ته دلم دعا میکنم این مشکل واسه هیچ مادری پیش نیاد😔🤲ادامه پست قبلی... یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی" 1400/01/26 | 07:17 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 عزیزم منم تجربشو داشتم ولی نه کورتاژ با قرص من فقط بخاطر اینک شوهرم نمیخاس شرایط من خب بدتر بود منم ... ساعت 6 واسه منم قرص گذاشت پرستار ازش پرسیدم مگه کورتاژ نمیشم گفت چرا ولی دکتر گفته بذارم دهانه رحمت باز شه الان یکی تخت کنارمه بنده خدا سه روزه اینجاس و قرص میذاشتن واسش میگه کلی درد کشیدم امروزم کورتاژشم میخوان بکنن یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 چرا به این زودی کورتاژ چرا اول قرص ندادن...؟ دکترم گفت اذیت میشی بچه کوچیکم داری نمیشه زیاد بستری بمونی کورتاژت میکنم که تا عصر مرخص بشی یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
tanmariiii عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 623 ساعت 6 واسه منم قرص گذاشت پرستار ازش پرسیدم مگه کورتاژ نمیشم گفت چرا ولی دکتر گفته بذارم دهانه رحمت ... وای عجب ادمایی هستنا بیچاره زن مرد ک.چن هفتش بود ۳ روز با قرص درد کشیدن مگ شوخیه من تو چن ساعت مردمو زنده شدم
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 عزیزم منم تجربشو داشتم ولی نه کورتاژ با قرص من فقط بخاطر اینک شوهرم نمیخاس شرایط من خب بدتر بود منم ... مرسی از اینکه دلداری میدی🌹🌹 یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 وای عجب ادمایی هستنا بیچاره زن مرد ک.چن هفتش بود ۳ روز با قرص درد کشیدن مگ شوخیه من تو چن ساعت مردمو ... نمیدونم چند هفته بود الان خوابه یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
tanmariiii عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 623 مرسی از اینکه دلداری میدی🌹🌹 قربونت عزیزم ما زنا همه همدردیم ❤
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 15070 دکترم گفت اذیت میشی بچه کوچیکم داری نمیشه زیاد بستری بمونی کورتاژت میکنم که تا عصر مرخص بشی خب قرص میداد نیازی به بستری هم نبود...من خودم ۹ هفنچته نی نیم رواز دست دادم اما قرص داد خونه خوابیدم با خونریزی افتاد...بهر حال مراقب خودت باش...
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 خب قرص میداد نیازی به بستری هم نبود...من خودم ۹ هفنچته نی نیم رواز دست دادم اما قرص داد خونه خوابید ... اخه من هیچ علائم سقطی نداشتم حتی الانم ندارم نه درد نه خونریزیشما هم اینجوری بودی؟ یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 15070 اخه من هیچ علائم سقطی نداشتم حتی الانم ندارم نه درد نه خونریزی شما هم اینجوری بودی؟ دقیقا همینطوری بودم...نهدرد نهخونریزی
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 15070 اخه من هیچ علائم سقطی نداشتم حتی الانم ندارم نه درد نه خونریزی شما هم اینجوری بودی؟ اما چون ۹ هفته بود قشنگ اندازه دوتا کف دست بود ...خیلی بزرگ
shiad_h عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1636 ممنون بخدا توی دلم آشوبه اومدم اینجا یکم حرف بزنم خودمو خالی کنم عزیزم واقعا خیلی ناراحت شدم ایشالله خدا همیشه باهات باشه
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 اما چون ۹ هفته بود قشنگ اندازه دوتا کف دست بود ...خیلی بزرگ 😥🥺🥺 یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8207 عزیزم واقعا خیلی ناراحت شدم ایشالله خدا همیشه باهات باشه ممنون گلم انشاالله یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"