2777
2789
عنوان

باید کورتاژ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 27 پست
عزیزم منم تجربشو داشتم ولی نه کورتاژ با قرص من فقط بخاطر اینک شوهرم نمیخاس شرایط من خب بدتر بود منم ...

ساعت 6 واسه منم قرص گذاشت پرستار ازش پرسیدم مگه کورتاژ نمیشم گفت چرا ولی دکتر گفته بذارم دهانه رحمت باز شه الان یکی تخت کنارمه بنده خدا سه روزه اینجاس و قرص میذاشتن واسش میگه کلی درد کشیدم امروزم کورتاژشم میخوان بکنن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
چرا به این زودی کورتاژ چرا اول قرص ندادن...؟

دکترم گفت اذیت میشی بچه کوچیکم داری نمیشه زیاد بستری بمونی کورتاژت میکنم که تا عصر مرخص بشی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت 6 واسه منم قرص گذاشت پرستار ازش پرسیدم مگه کورتاژ نمیشم گفت چرا ولی دکتر گفته بذارم دهانه رحمت ...

وای عجب ادمایی هستنا بیچاره زن مرد ک.چن هفتش بود ۳ روز با قرص درد کشیدن مگ شوخیه من تو چن ساعت مردمو زنده شدم 

عزیزم منم تجربشو داشتم ولی نه کورتاژ با قرص من فقط بخاطر اینک شوهرم نمیخاس شرایط من خب بدتر بود منم ...

مرسی از اینکه دلداری میدی🌹🌹

وای عجب ادمایی هستنا بیچاره زن مرد ک.چن هفتش بود ۳ روز با قرص درد کشیدن مگ شوخیه من تو چن ساعت مردمو ...

نمیدونم چند هفته بود الان خوابه 

دکترم گفت اذیت میشی بچه کوچیکم داری نمیشه زیاد بستری بمونی کورتاژت میکنم که تا عصر مرخص بشی

خب قرص میداد نیازی به بستری هم نبود...من خودم ۹ هفنچته نی نیم رو‌از دست دادم اما قرص داد خونه خوابیدم با خونریزی افتاد...بهر حال مراقب خودت باش...

خب قرص میداد نیازی به بستری هم نبود...من خودم ۹ هفنچته نی نیم رو‌از دست دادم اما قرص داد خونه خوابید ...

اخه من هیچ علائم سقطی نداشتم حتی الانم ندارم 

نه درد نه خونریزی

شما هم اینجوری بودی؟

اما چون ۹ هفته بود قشنگ اندازه دوتا کف دست بود ...خیلی بزرگ

😥🥺🥺

عزیزم واقعا خیلی ناراحت شدم ایشالله خدا همیشه باهات باشه

ممنون گلم انشاالله