عزیزم شما سنی ندارین که اگه واقعا ازار دیدین توی این رابطه کار درستی کردین بهتره از اینه فردا با یه بچه جدا میشدی الان که باید روزای خوش میگذروندی باهاش تفاهم نداشتین وای بحال اینکه زیر یک سقف میرفتین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیروز دختر همسایمون که ۱ ماه از عروسیش میگذشت قهر کرد اومد خونه باباش و متاسفانه میخوان جدا بشن،،،دلیلش واضح نیست ولی خدا کمکش کنه
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
انشالله حال دل خودتم خوب بشه خودتوسرگرم کن اصن ب گذشته فک نکن
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
من و عشقم حدود دو سال خرده ای با هم بودیم تا یه شغل ثابت پیدا کرد و اومد خواستگاری..اما ما رفتیم منزلشون اینقدر رفتارهای بد کردن و خواهر و برادرش بی ادبی کردن و نسبت به جریان ما بی تفاوت بودن که پدرم مخالفت کرد.من چی بگم که۳۵ سالمه و شاید دیگه موقعیت ازدواج نداشته باشم؟! عزیزم تو سنی نداری خدا موقعیت خوب برات پیش میاره.نگاهت به خدا باشه. تفاهم نباشه زندگی میشه جهنم.
السلام علیک یا بقیه الله "عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید