2777
2789
عنوان

کسی به بچه ش فلوکستین داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 43 پست
عزیزم من خیلی استرس و اضطراب شدیدی دارم افسرده ام هستم میتونم سرخود این قرص رو بخورم؟ حالمو خوب میکن ...

بهتر بری زیر نظر دکتر اون بهت بده و زیر نظر خودش قطع کنی چون سرخود نمیشه داروهای اینجوری قطع کرد امکان داره اثر منفی بزار 

ولی تاثیر درمانی فوق العاده داره من وسواس شدید داشتم یه دوره استفاده کردم تمام شد عالی ولی تحت نظر خود دکتر هم قطع کردم

پزشک اینترنتی نوبت بگیر تصویری یا تلفنی یا چتی باهاش حرف بزن برنامه پزشکت نصب کن 

...
شکم درد عصبی داره استرس میاد بهش یه دفعه ای ازچیزای کوچیک که به چشم ما چیزی نیس میترسه یه سال خوب شد ...

عریزم علتش چیه؟ نمیشه محیط خونه با آرامش و شادی بیشتر براش مهیا بشه؟ با رقص و ورزش و پیاده روی استرس خیلی کم میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم یکسال خوردم  خیلی خوبه آدمو بیخیال میکنه میل جنسی رو هم کم میکنه نباید یکدفعه قطع بش ...

یعنی این ماه بخوره ماه بعد ببدم دکتر قطع میکنه؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
به نطرت ازفردا صب شروع کنم بدم؟

بله 

نگران نباش 

من خودم میخورم 

مادرم میخوره خالم هم میخورد قبلا

الهی شکر نه اعتیاد داشت نه عوارض بدی

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
بهتر بری زیر نظر دکتر اون بهت بده و زیر نظر خودش قطع کنی چون سرخود نمیشه داروهای اینجوری قطع کرد امک ...

قطع کردی بازم برنگشت؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
عریزم علتش چیه؟ نمیشه محیط خونه با آرامش و شادی بیشتر براش مهیا بشه؟ با رقص و ورزش و پیاده روی استرس ...

باورکن همه ی راها رو رفتم ازوقتی مهد رفت اینجوری شد

نه دارو 14روز طول میکشه اثر کنه

اگ بهبود پیدا کنه بعد 40روز کم میشهتا قطع بشه 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

من یه دور نوجوانیم خوردم خیلی خوب بود اصلا اعتیاد آور نیست 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
ميتوني بگي علت ترسش چي بوده؟ از كي شروع شده؟؟ ببين عزيزم شما دارو بدي مثل كوتاه كردن مو ميمونه با ...

ازوقتی مهد رفت شروع شد دخترمن همزمان دنیا اومد بعدش یه سال خوب بود چندماه پیش از رعد برق ترسید شروع شد میخوام ازریشه درمان شه تا مهر خوب شه بدون استرس بره مدرسه آره فردا روان درمانم پیدا میکنم اونم صلان دونست دارو میدم فقط خوبشونمیشناسم تبریزم وقتم نمیدن اصلا

حتما بده عالیه

شما دادین به بچه راضی بودین؟

دکتر میگه کی باید قطع کنه 

دکتر من بعد یکسال یه روز درمیون گفت بخورم بعد هفته ای یه دونه بعد هم قطع کرد

ولی الانم هر وقت زیاد فکرو خیال بیاد سراغم دوسه روز میخورم 

راستی تو بارداری هم چندبارخوردم دکترم تجویز کرد