2777
2789
عنوان

کسی به بچه ش فلوکستین داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 43 پست
ببین چجور وقتی بچت سرما میخوره داروها رو میدی بعد اینو تمیدی؟؟ وقتی دکتر داده حتما بده

نمیدونم چرا از دادوهای اعصاب خیلس میترسم دست خودم نیس

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
به نظرت یه دکتر دیگه هم نبرم بعد بدم؟اصطرابشم زیاده ولی بازم  میترسم بدم دوس دارم مشکلش ریشه ای ...

تو دارو های اعصاب ضعیف هست فلوکسیتین ولی معمولا برای افسردگی و بعنوان شادی اور هست.ببریدش پیش روانشناس بالینی 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دارو های اعصاب ضعیف هست فلوکسیتین ولی معمولا برای افسردگی و بعنوان شادی اور هست.ببریدش پیش روانشن ...

یه نظرتون بیشتر از داروموثر؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
عزیزم من خیلی استرس و اظطراب شدیدی دارم افسرده ام هستم میتونم سرخود این قرص رو بخورم؟ حالمو خوب میکن ...

اگه برات مقدور نیست پیش روانپزشک بری حداقل با دکتر داروخانه مشورت کن .به هیچ عنوان سرخود نخور 

یعنی چجوریه که اضطراب داره؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

همه میترسن

چون اینجور جا افتاده تو شکور ما ک هرکی داروی اعصاب بخوره دیوونست

دور از جون کوجولوس شما

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
چند سالشه؟ دوز دارو چقدره؟ کاش با روانکاوی و تغییر سبک زندگی اضطرابش رو برطرف میکردین

اره خودمم روانکاو ترجیح میدم دکتر گفت باید استرس کنترل سه تا روانگاو جواب بده

نترس گلم 

آسیبی ک استرس و اضطراب به بچت وارد میکنه خیلی بیشتر از دارو هست 

یعنی چجوریه که اضطراب داره؟

شکم درد عصبی داره استرس میاد بهش یه دفعه ای ازچیزای کوچیک که به چشم ما چیزی نیس میترسه یه سال خوب شده بود ترسیده شروع کرده

اره خودمم روانکاو ترجیح میدم دکتر گفت باید استرس کنترل سه تا روانگاو جواب بده

مکمل هم هستن 

نگران نباش

وقتی جسم‌بیمار دارو میخواد

روح بیمارم‌میخواد

اون‌اضطراب آسیبی که به بچه میزنه خیلی بیشتره تا دارویی که تو تمام دنیا تایید شده

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!
نترس گلم  آسیبی ک استرس و اضطراب به بچت وارد میکنه خیلی بیشتر از دارو هست

به نطرت ازفردا صب شروع کنم بدم؟

من خودم یکسال خوردم  خیلی خوبه آدمو بیخیال میکنه میل جنسی رو هم کم میکنه نباید یکدفعه قطع بش ...

اره داروی خوبیه منم میخورم