2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم

221 بازدید | 21 پست

از اولش بگم اگر در جریان موضوع نیستید به تاپیک قبلی سر بزنین.

بچه هااااا امروز یهو سر زده عشقم اومد خونمون با خانوادش برای خواستگاری خانواده منم در جریان بودن که میخوان بیان فقط من نمیدونستم 🙄 اومدن و صحبت کردیم و تموم شد و قرار بر این شد که آخرای تابستون یا بعد از تولده من عقد کنیم 🎂🤤💃💃💃🥳

خیلی خوشحالم نمیدونین چه حسی دارم حسم قابل توصیف نیستش. بچه ها بعد یه چیزی من هیچ شرطی براش نزاشتم فقط یه چیز بهش گفتم بهش گفتم اگر یه روزی بفهمم تو زندگیمون بهم دروغ گفتی دوره منو خط بکش به نظر شما شرط دیگه ای براش نزارم ؟!...

ممنونم ازتون 🥰♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خیانت خیانت جوابش خیانته 

خیانت و دروغ رو گفتم ولی من مثل چشمام بهش اعتماد دارم اخه ما ۴ سال باهم دوست بودیم و الان هم ۲ ساله نامزدیم هیچ چیزی من تا حالا ازش ندیدم