2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه غذای من درآوری دارم اونو میگم.سینه ی مرغو میپزم وریش ریش میکنم. بعد برنجو آبکش میکنم روش شیوید میریزم بعد مرغا رو قاطیش میکنم میذارم در میاد.با سس مرغه که قبلا درست کردم میخوریم.کلی هم تو خونمون طرفدار داره😁

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

یکی اینکه قسمت‌های بدون استخوان رو تکه های مربعی به اندازه جوجه بکنید، بهش روغن زیتون و نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه و سویا سس بزنید، یکم تو یخچال بمونه بعد بزارید ماهیتابه بپزه کنارش چندتا ساقه کرفس خورد شده هم با چند تکه فلفل دلمه ای بزارید و روی همه اینا دوباره یکم سویا سس بدید عالی میشه، بزارید بپزه

با برنج سرو کنید

چرخش کن بادنبه گوسفند کوبیده درس کن یا تو تابه سرخ کن ،ریزکن بارشته وزرشک تو پلو ،ریزکن باپیاز وادویه زرد چوبه باسیب زمینی سرخ کن ،مرغو سرخ کن زرشک بزن ورب اب نریزی یه مدله مثل مرغ سرخ شده زرد هست ای قرمزه رب داره بدون اب

منتظر روزای بهترم ✌
چجوریه میشه طرز تهیه شو بزاری

مرغ و ادویه میزنی سرخ میکنی. پیاز و سرخ میکنی بعد مرغ و بهش اضافه میکنی و یکم زعفرون و یه دونه عصاره مرغ میندازی توش بزار بپزه. اخر سر یکی دو تا ذغال و اتیش بزن بزار روی یه فویل. بعد اونو بزار روی مرغا دیگه تکون نده. در دیگ و ببند با دود ذغال میپزه بوی باحالی میگیره

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️