2777
2789
عنوان

الان یکسال ونیمه رابطه جنسی نداشتیم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4069 بازدید | 89 پست

اووووف😔😥خب بزارش یچندوقت راحت باشه زیادبهش نچسب خودش میادسمتت توهم یجورایی خودتوسرگرم کن ورزش کن بخودت برس آهنگ بزاربرقص خودشم ورزش محسوب میشه موهاتوشونه کن مرتب لباس تمیزبپوش ازاین خوشبوکننده های معطربزاربراخونت شمع بودارغذاهای موردعلاقش کم کم برمیگرده روروحیه اولش واقعابااین وضع اقتصادی زندگی زناشویی افتضاح شده افتضاح مردازصبح میره تاشب دنبال لقمه حلال ‌.زن هم توخونه خونه داری و.....حوصلش میپوکه

ن والا    رفتم دکتر برام بوتاکس تزریق کرد بازم هیچ ب هیچ

میخای کمکت کنم درخواست بده عزیزم

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدبخت دایم باید برم حموم ‌.الان تواین نصفه شب رفتم غسل کردم که بشه روزه بگیرم.خستم کرده

بیاید تو تاپیکایی که یکی از چیزی میناله برعکسش نگیم و نشون بدیم ناراحتیم حال اون ادم بدتر میکنیم با این کار

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

از عید فقط ی بار اونم ب اسرار من 

همش سرکاره شده عابر بانک حالم از پولاش بهم میخوره اون پول درمیاره من جون میکنم ک این زندگی رو حفظ کنم😔

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
ن والا    رفتم دکتر برام بوتاکس تزریق کرد بازم هیچ ب هیچ

عزیزم دکتر اعظم خیابانی پیج ماماسایت ۱۰۰ درصد از بیماران واژنیسموس رو درمان کرده توی تاپیکام پیجش هس فک کنم یسر برو ..آدمای هستن ک بعداز ۱۵ سال درمان شدن

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم
من بدبخت دایم باید برم حموم ‌.الان تواین نصفه شب رفتم غسل کردم که بشه روزه بگیرم.خستم کرده

الان تو این تاپیک جا این حرف بود😂😂😂

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
وای منم یکسال و نیمه   بخاطر واژینیسموس من  و ترس جفتمون رابطه کامل نداشتیم

عزیزم واژینیسموس درمان داره

خبر داری؟؟؟

من این مشکل رو داشتم و بعد ۸ ماه خوب شدم

الان بدون هیچ ترسی خودم پیش قدم میشم